• 瀏覽: 8,121
  • 回覆: 85
+4
引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-10-13 19:01 發表

特首話不共存,但我睇到你啲清0L鬧政府行共存喎!
你未中過都腦霧?
你知不知道乜野叫政策時時變?

現在是回應你離開或不離開的問題,咁你走未呢?

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-10-13 18:53 發表

爆乜9血管呢?

一早對D全家英籍人士無期望,無失望

反而,呢度共存曱甴多,睇下幾時中肺炎死,或是曱甴犯國安法,更多有趣
紀律部隊出身, 會有幾叻? 做嘢根本未夠班, X噏吹水就叻, 淨係話一日解決一個問題, 上任左過百日啦, 究竟解決到的乜問題? 

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-10-13 19:04 發表

你知不知道乜野叫政策時時變?

現在是回應你離開或不離開的問題,咁你走未呢?
你班清0L日日夜夜鬧政府行共存
依家又話政府唔係行共存
公我贏字你輸
清0L係得嘅!

拖住大陸復常後腿

講咩都冇用 政府準備用人頭堆過去 大家自求多福啦

好快再上萬宗!!!即時繁植率又升過1!!!星加波學唔到大陸就更加學唔到!!!兩頭唔到岸!!!

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-13 17:59 發表

每日三萬 , 仲有人無未中過 ?
我估我成家都未中過,我日日返工要快測,我除咗返工同睇醫生都唔會出街,舊年11月尾到而家未試過堂食。
暫時睇來只要唔好去埋啲除罩活動應該都安全嘅。

超哥仲衰過林鄭,害死好多人

政府再放寬限聚令
再升不出奇
怕得咁多
迫人面對病毒

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-10-13 18:30 發表

我有個朋友, 四十幾, 跑開步, 做開Gym, 三月確疹左, 好返之後都咳左個幾月。
表面見到咳,實際已傷肺,咳好咗肺都要好耐先回復到。

6000又如何 who care now  

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-10-13 21:04 發表

表面見到咳,實際已傷肺,咳好咗肺都要好耐先回復到。
應該係傷左氣管, 佢話好左之後有時會喉嚨痕, 跟住就會咳。

引用:
原帖由 酒點伴930 於 2022-10-13 20:40 發表
超哥仲衰過林鄭,害死好多人
紀律部隊出身, 做嘢根本未夠班, 紀律部隊, 淨係自吹自擂就叻, 個個都係堅哥, 勁哥, 猛丁哥, 呢的就係紀律部隊嘅文化。就好似而家呢個, 先前夠好口響話一日解決一個問題, 又話開新篇, 但係未上任就觸犯選舉條例, 自己的問題都未解決到, 仲想佢解決其他問題? 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]