• 瀏覽: 24,939
  • 回覆: 98
+4
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-10 17:28 發表

內地那家晶片廠能比intel
不斷廢話

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-10 17:25 發表

三峽大壩設計不過也是水泥鋼筋,竟可以抵受核彈直接攻擊?
黃牛都吹上天了
台灣的導彈不入擔心
因為倘若開戰
那肯定會有美國貨
繼續你既無知同幻想

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-10 18:05 發表

有甚麼水泥鋼筋,竟可以抵受核彈直接攻擊?
你問我呀?

你去問于北辰嘛,佢數學咁好,物理化學也應該一流,應該有你喜歡既答案

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-10 19:00 發表

水泥鋼筋抵受核彈攻擊應該不需要數學,
而是把黃牛吹上天的本領
無知就去學同問

而不是靠你自己幻想

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-10 19:00 發表

水泥鋼筋抵受核彈攻擊應該不需要數學,
而是把黃牛吹上天的本領
不過以你既不學無術,學也只會係白學

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-10-10 16:52 發表

三峽大壩設計可以抵受核彈直接攻擊,台灣的導彈連炸個大坑都做唔到,而且大陸亦部署反導武器,唔洗你擔心😏

大陸要武統台灣,第一二波已經基本掃平台島海陸空所有主要防衛設施及武器,控制了海空才會「安全」登陸。

二次大戰自殺式搶灘登陸?你發夢啦😂😂😂😂😂
如果解放軍總參謀長有你一半想法解放軍必敗!
你所想法是先發制人動用大量導彈作首波攻擊,你想想點解俄羅斯唔選用?
只要解放軍源海集結軍隊,台灣、日本、南韓、菲律賓所有導彈防禦系統馬上開啓!
解放軍擅長陸上戰鬥靠人多勢眾,打韓戰都是動用對方十倍兵力最後慘和死傷慘重,解放軍渡過戰只打過一仗是全軍覆滅!

引用:
原帖由 雨農 於 2022-10-10 22:04 發表

如果解放軍總參謀長有你一半想法解放軍必敗!
你所想法是先發制人動用大量導彈作首波攻擊,你想想點解俄羅斯唔選用?
只要解放軍源海集結軍隊,台灣、日本、南韓、菲律賓所有導彈防禦系統馬上開啓!
解放軍擅長陸上戰鬥靠人多勢眾,打韓戰都是動用對方十倍兵力最後慘和死傷慘重,解放軍渡過戰只打過一仗是全軍覆滅!
美軍台軍搵你做總參就最好啦

幾十年都唔識update下自己個腦😏

其實三峽大壩究竟係乜嘢設施?點解會成為攻擊目標?

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-10 22:17 發表
其實三峽大壩究竟係乜嘢設施?點解會成為攻擊目標?
三峽本身只能𠄘受一定程度損壞,如果受到襲擊可能引致受損就大件事,當年旅遊三峽大霸都要接受安檢!

引用:
原帖由 雨農 於 2022-10-10 22:31 發表

三峽本身只能𠄘受一定程度損壞,如果受到襲擊可能引致受損就大件事,當年旅遊三峽大霸都要接受安檢!
我問乜你明唔明解呀?
九唔搭八都唔知你噏乜春

引用:
原帖由 雨農 於 2022-10-10 22:31 發表

真無知唔係扮喎😂

旅遊安檢係怕你帶炸藥去炸大霸嗎?

個人能帶上幾多炸藥?就算比你綁曬成身炸彈,都炸唔出一個坑呀😂

番去求雨耕田做你既農民啦🤣

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-10 22:48 發表

我問乜你明唔明解呀?
九唔搭八都唔知你噏乜春
班黃L台蛙賤賤格格,打你唔贏咪玩恐怖襲擊,恐嚇炸你大霸,水淹華東,同歸於盡咁意思呱🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]