• 瀏覽: 22,441
  • 回覆: 131
+8
棒了譴責朝鮮射導彈,自己又去射,仲搞到自己國民,雙重標準

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-5 11:50 發表

防衛省估計,導彈飛行距離被認為是至今最長,未有採取行動攔截。日本將提升防衛能力,警告不排除採取任何行動,包括進行反擊。
南韓總統尹錫悅警告,平壤可能將面臨南韓及其盟友的堅決回應。
佢哋係咪想同甘仔開戰?

泡菜同大吟釀整咁多死得有咩用呢?

挑 打緊仗 槍林彈雨係咁樣架啦 有咩好驚 剎戇 

睇黎北韓導彈勁過南韓喎

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-5 11:00 發表
南韓軍方和駐韓美軍向朝鮮半島東部海域實施地對地導彈聯合射擊,反制北韓昨日發射中遠程彈道導彈挑釁。 南韓聯合參謀本部表示,韓軍和駐韓美軍各自發射2枚陸軍戰術彈道導彈,合計4枚,精準命中東部海域目標。 另外,南韓軍方又發射一枚「玄武-2」彈道導彈,但升空不久就偏離正常飛行軌道,墜落發射基地,無人受傷。韓...

但升空不久就偏離正常飛行軌道,墜落發射基地
「玄武-2」係咪老尾賣畀韓仔架, 近排「射」咩都唔靈, 要唔要食番D海狗丸補補

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-5 11:53 發表

佢哋係咪想同甘仔開戰?
人地係休戰收狀態 仲未停戰

引用:
原帖由 k514 於 2022-10-5 11:19 發表
肥仔金肯定嚇到腳軟
可能係笑到腳軟

是否精準命中目標只有你講,但一支射出冇有響就係人都知,睇嚟金仔的確大幅進步,所以連花旗佬都敢窒.

應該係做畀金仔睇,自毀都唔會畀你炸

唔怪之得話漢江水測到有好多偉哥,原來南韓射唔出

引用:
原帖由 秋風冷雨 於 2022-10-5 11:25 發表
看來肥仔金的飛蛋技術比較可靠點。
X 2 

南韓同呆灣一樣廢

金仔唔射你,老尾渣旦會令你自殺!

傳是搞野被x 
是個警告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]