• 瀏覽: 75,750
  • 回覆: 430
+5
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 18:08 發表

你咪做你嘅俄契,舔普丁同俄軍屎眼都非常高興!
冇貨賣喇咩,人講乜你又照跟
做你嘅跟尾狗啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-10-3 17:52 發表
"一邊去烏克蘭境內掃俄軍"
關於戰事雙方部署一個字都講唔出既1450智障
咪再出醜丟架啦...
今期台灣文宣,質素甚差,之前例如「肥矮xxx」都會抄下書,扮下討論;今期只識喊幾句口號,空洞無物

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 17:44 發表

你有閱讀障礙?

我咪話俄羅斯咪試吓丟核彈,北約轟炸機等緊你,一邊去烏克蘭境內掃俄軍,一邊去莫斯科同聖彼得堡炸!仲有特別為普丁而設嘅斬首行動!以上一切北約行動都會喺俄羅斯丟核彈後先會進行,如果俄羅斯守規距,用常規武器繼續死撐,大家咪相安無事!

你以為北約真係唔敢打俄羅斯?你以為全世界真係會容忍俄羅斯到處橫行霸道,搞侵略?你真是要笑死人!
丟得第一個,你估第二個會手軟,邁個尼邊個食核彈!傻仔!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 magnet789 於 2022-10-4 12:57 發表

丟得第一個,你估第二個會手軟,邁個尼邊個食核彈!傻仔!
敢丟先算!到時理得你莫斯科定聖彼得堡,總之到時比北約狂炸唔好怪人!

剃人頭者,自己連鳩毛都比人剃埋!

引用:
原帖由 雨農 於 2022-10-4 20:52 發表
抗烏援俄中國派出志願軍開往烏克蘭前線作戰,又一次援助共產國家!
咁就係栗戰書所講嘅全力”策應“?好似誠意不足喎!

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-3 17:18 發表

冇話邊個迫邊個打核戰,我從不想像核子大國會攬住核彈投降
其實你自己突破咗自己同一眾五毛條盲腸!俄羅斯擁有咁多核武,有邊個國家敢侵略俄羅斯?北約都唔敢!美國都唔敢!

所以普丁話北約東擴,威脅俄羅斯,根本就係大話連篇!班俄契毛粉冇腦又照單全收!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-4 21:17 發表

其實你自己突破咗自己同一眾五毛條盲腸!俄羅斯擁有咁多核武,有邊個國家敢侵略俄羅斯?北約都唔敢!美國都唔敢!

所以普丁話北約東擴,威脅俄羅斯,根本就係大話連篇!班俄契毛粉冇腦又照單全收!
語無倫次,噏一大輪都唔知你噏乜春
好彩你唔係做差人,容乜易槍都畀人呃埋

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-4 22:40 發表

把槍留係廁所點俾人呃

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-4 22:40 發表

被人篤爆條盲腸就話人語無倫次!

你唔係講俄羅斯係核武大國?你唔係講俄羅斯呢個核武大國唔會投降嗎?咁咪即係引証無國家會威脅到俄羅斯囉!

"咁咪即係引証無國家會威脅到俄羅斯囉!"
俄羅斯唔需要問准你架喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-10-5 00:49 發表
"咁咪即係引証無國家會威脅到俄羅斯囉!"
俄羅斯唔需要問准你架喎
五毛又衝出嚟!

技窮到猛執人口水尾!

普丁就係講呢啲冇人信嘅大話嚟呃俄契毛粉,衰在班俄契毛粉受啊!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-4 23:43 發表

被人篤爆條盲腸就話人語無倫次!

你唔係講俄羅斯係核武大國?你唔係講俄羅斯呢個核武大國唔會投降嗎?咁咪即係引証無國家會威脅到俄羅斯囉!
仲話唔係語無倫次添,呢度係軍事討論,講盲腸去明城北啦
我講嘅係事實,就算中國同美國都唔會攬住D核彈投降啦
而家核武嘅殺傷力已經超越咗地球嘅承受力,就算核戰唔死得
我都唔想生活在一個唔適合人類生活嘅地球
而家地球上唯一使用過核彈嘅係美國,希望將來唔會有核戰爆發啦

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-5 09:18 發表

仲話唔係語無倫次添,呢度係軍事討論,講盲腸去明城北啦
我講嘅係事實,就算中國同美國都唔會攬住D核彈投降啦
而家核武嘅殺傷力已經超越咗地球嘅承受力,就算核戰唔死得
我都唔想生活在一個唔適合人類生活嘅地球
而家地球上唯一使用過核彈嘅係美國,希望將來唔會有核戰爆發啦
美國當年為了幫中國先掉核彈!中國就自己話抗戰成功,一句多謝都冇啊!如果唔係呢兩粒核彈,大東亞共榮圈仲有排玩!

二戰前,核彈唔係禁武!二戰後,核彈係禁武!亦冇人會侵略美國及中國!

你自己打臉自己,不要怪人!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-5 09:28 發表

美國當年為了幫中國先掉核彈!中國就自己話抗戰成功,一句多謝都冇啊!如果唔係呢兩粒核彈,大東亞共榮圈仲有排玩!

二戰前,核彈唔係禁武!二戰後,核彈係禁武!亦冇人會侵略美國及中國!

你自己打臉自己,不要怪人!
如果美國係有心幫就唔好做中立國啦,中國抗日打咗8年呀
美國1945年先睇到咩?
原來係因為唔係禁武先搵日本人試爆,睇下核彈對真人嘅殺傷力有幾大
定全合理合法,承教!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]