• 瀏覽: 75,889
  • 回覆: 430
+5
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 16:11 發表

擁有6,000枚核彈,咁美國有冇總統講過會動用嚟威脅其他國家吖?但普丁宜家成日威脅使用核彈喎!俄契毛粉們紛紛跟機,又話要用核彈喎!反人類罪行啊!
美國只是最近沒說,可是他用過兩枚啊……請問這個地球誰還用過?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 16:11 發表

擁有6,000枚核彈,咁美國有冇總統講過會動用嚟威脅其他國家吖?但普丁宜家成日威脅使用核彈喎!俄契毛粉們紛紛跟機,又話要用核彈喎!反人類罪行啊!
請問你是用過兩枚核彈的美國反人類還是用核彈威脅的俄羅斯反人類呢?

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 16:13 發表

美國只是最近沒說,可是他用過兩枚啊……請問這個地球誰還用過?
最近?即係幾耐?有冇幾十年吖?

二戰後,連俄羅斯都有簽署核武協議,所以核彈只係擺設,唔應該亂用!俄羅斯當日喺古巴就試過一次玩核威脅,最後都係放棄!

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 16:18 發表

請問你是用過兩枚核彈的美國反人類還是用核彈威脅的俄羅斯反人類呢?
中國有冇多謝美國,否則大東亞共榮圈有排玩!

二戰後,連俄羅斯都有簽署核武協議,所以核彈只係擺設,唔應該亂用!俄羅斯當日喺古巴就試過一次玩核威脅,最後都係放棄!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 16:27 發表

你在這亂講什么?俄羅斯簽署什么核武協議了?而且我們現在討論的是那個更反人類啊……俄羅斯和美國會簽署不使用核武器的協議?不是在自己騙自己嗎?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 16:27 發表

其實這個世界你用嘴巴說再多都是徒勞,真正逼的俄羅斯用核武炸你你能怎么辦?用你的嘴巴反擊嗎?本來就是弱肉強食的世界,說再多有毛用

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 16:39 發表

其實這個世界你用嘴巴說再多都是徒勞,真正逼的俄羅斯用核武炸你你能怎么辦?用你的嘴巴反擊嗎?本來就是弱肉強食的世界,說再多有毛用
冇錯,五毛呢句金句正好用,邊個拳頭大,邊個惡L晒!

俄羅斯咪試吓丟核彈,北約轟炸機等緊你,一邊去烏克蘭境內掃俄軍,一邊去莫斯科同聖彼得堡炸!仲有特別為普丁而設嘅斬首行動!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 16:49 發表

冇錯,五毛呢句金句正好用,邊個拳頭大,邊個惡L晒!

俄羅斯咪試吓丟核彈,北約轟炸機等緊你,一邊去烏克蘭境內掃俄軍,一邊去莫斯科同聖彼得堡炸!仲有特別為普丁而設嘅斬首行動!
北約敢打俄羅斯?你真是要笑死人

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 15:56 發表

說的對,非要逼着打核大戰。最多全世界抱着一起死
冇話邊個迫邊個打核戰,我從不想像核子大國會攬住核彈投降

引用:
原帖由 一朵青花 於 2022-10-3 16:50 發表

北約敢打俄羅斯?你真是要笑死人
你有閱讀障礙?

我咪話俄羅斯咪試吓丟核彈,北約轟炸機等緊你,一邊去烏克蘭境內掃俄軍,一邊去莫斯科同聖彼得堡炸!仲有特別為普丁而設嘅斬首行動!以上一切北約行動都會喺俄羅斯丟核彈後先會進行,如果俄羅斯守規距,用常規武器繼續死撐,大家咪相安無事!

你以為北約真係唔敢打俄羅斯?你以為全世界真係會容忍俄羅斯到處橫行霸道,搞侵略?你真是要笑死人!

提示: 違規內容已被屏蔽
"一邊去烏克蘭境內掃俄軍"
關於戰事雙方部署一個字都講唔出既1450智障
咪再出醜丟架啦...

"有班俄契毛粉,俄羅斯做咩都正確"
冇人講佢做咩都正確
不過1450每次出醜
就係大家都睇到既
咩"6月大反攻"、"運重武器去馬里烏波爾"既奇謀
我仲回味無窮

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-3 17:49 發表

有班俄契毛粉,俄羅斯做咩都正確,俄軍殺你全家你都仍然叫好!
果班洋奴美契自以為正確,美國打橫行都拍爛手掌
舔屎眼都非常高興

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-3 18:04 發表

果班洋奴美契自以為正確,美國打橫行都拍爛手掌
舔屎眼都非常高興
你咪做你嘅俄契,舔普丁同俄軍屎眼都非常高興!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]