• 瀏覽: 29,715
  • 回覆: 203
+3
呢單野無金錢交易我唔係幾信,唔通係真心咩?3P喎~~對3條仔真心?

裁判官都係女人

https://www.hk01.com/社會新聞/820810/男藝人與14歲女7次性交及一次3p-事主染性病表明不負責-感化1年

唔明乜嘢叫做"最後不情願地同意" 即係"口裡說不"定點?

8次,分期執行

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 18:06 發表
根據香港法例

輿未成年少女發生性行為(Unlawful Sexual Intercourse)
任何男子與一名年齡在16歲以下的女童性交,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁5年。 而與一名年齡在13歲以下的女童非法性交,一經定罪,可處終身監禁。 一旦非法性交罪成,在判刑時法庭通常會考慮雙方的年齡差別。

阿法官有法不依去判決,係咪殉私枉法呢?
其實律政司係咪 可以上訴呢,其實已經係 衰11,邊只狗官判架,現在報紙都無報 係邊只狗官判刑。

又係有為青年?
DLM!

引用:
原帖由 nakamichi 於 2022-9-30 18:26 發表
律政師是否要復核刑期?
直頭要上訴啦  狗官

天使 定 油豉雞?!!

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2022-9-30 19:52 發表

其實律政司係咪 可以上訴呢,其實已經係 衰11,邊只狗官判架,現在報紙都無報 係邊只狗官判刑。
裁判官崔美霞

女官都唔幫佢

咁嘅人邊度有得感化?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 17:55 發表
無嘢嘛,假髮儍咗?係咪保護兒童架?

同未夠16歲女生發生性行為已犯法
仲唔止一件,係14件,仲要件件派性病!!

只判感化?

係咪法官想鼓勵同未成年女性發生性行為先?係就改法例啦!
荷蘭假髮

咁輕!

衰十一都係判感化??

乜能野世界??

衰十一都唔駛受。

即鼓勵D 細路去搞搞震

香港部分法官係咪心理上有問題,我係市民都知與未成年少女發生性行為一定係有罪,有乜理由判感化?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 17:55 發表
無嘢嘛,假髮儍咗?係咪保護兒童架?

同未夠16歲女生發生性行為已犯法
仲唔止一件,係14件,仲要件件派性病!!

只判感化?

係咪法官想鼓勵同未成年女性發生性行為先?係就改法例啦!
14件?你睇都唔睇下就發表意見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]