• 瀏覽: 29,469
  • 回覆: 203
+3
引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
14歲女就同人玩4P

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

新 ...
好彩唔係艾滋椰菜花

引用:

新 ...
應該立法,所有衰11的,都要強制進行化學閹割,令佢哋一世都唔能夠再攪

衰11都係感化??????
禾有冇睇錯

呢D咪卜街臭西黃9管囉!

引用:

新 ...
香土bbb盲捧造成

下次小心

引用:

新 ...
色字頭上一把刀

真要從新學習過 天日報讀小學

包娼庇賭?

感化1年?
不是衰11要坐監?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-30 17:55 發表
無嘢嘛,假髮儍咗?係咪保護兒童架?

同未夠16歲女生發生性行為已犯法
仲唔止一件,係14件,仲要件件派性病!!

只判感化?

係咪法官想鼓勵同未成年女性發生性行為先?係就改法例啦!
問超哥先知

呢單畸屎, 條女為咗要食小鮮肉, 就講自己16歲, 而且條女唔落口供, 法庭就用簡易治罪輕判條友, 因為法庭如果要條女上庭畀口供,  條女在法庭上話唔記得幾時扑嘢, 咁條仔就當庭釋放.

傳播愛滋?

屍髮係保障罪犯,唔係保護婦孺,狗棺職責係放牲性犯罪者

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]