• 瀏覽: 77,026
  • 回覆: 302
+10
必需禁足60天徹底聽從習主席清零政策,將密切接觸者強制隔離並需破門入屋消毒,抗疫第一!

又可以話香港傳入😂

引用:
原帖由 追憶 於 2022-9-29 21:42 發表
深圳福田區、龍華區和皇崗等7區都出現疫情,此前爆發福田區沙尾村出現一宗確診就展開封控引發居民抗議,深圳官方通報指,截至9月29日8時,沙尾東村

黑記可以有回鄉証?

放下面子,共存吧。
無人會笑鳩你。

成日修修補打游擊有屁用咩,要做就做到盡,索性封城禁足一年,邊個出街即殺無赦!咁咪清到零,達到總書記個人政治偉大目標囉!我唔信咁都清唔到呀!

支持祖國清零!

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-30 06:38 發表

“普通感冒”都搞到香港死左過萬人。
按比例,大陸會死2百萬人。
最新變種的死亡率是多少?

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-30 06:50 發表

英國, 新加坡更適合我

深圳就一定arm你心水,快d去啦

香港共存,會死人嫁
咁你仲唔快啲去?留係到把撚

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-9-30 07:08 發表

起碼目前為止我都仲係安全,師兄唔使擔心,不如你擔心下無得享受西方嘅民主病毒好過啦
佢有撚錢走咩,係橋底覆緊你咋

所有人隔離 每人每日500元 包住包三餐 一個月 有人發達了

各有各做
冇絕對啱或唔啱

引用:
原帖由 unico 於 2022-9-30 07:48 發表
必需禁足60天徹底聽從習主席清零政策,將密切接觸者強制隔離並需破門入屋消毒,抗疫第一!
應該要整好多好多個鐵籠仔出嚟🤷🏼‍♂️一人一個🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-29 23:01 發表
新冠疫情持續,本港有近 130 萬人曾經感染,當中不少康復者出現「新冠肺炎長期綜合後遺症」(俗稱「長新冠」)症狀。中大醫學院推算,全港確診人數達127萬,當中超過90萬名康復者有最少一個「長新冠」症狀。

咁你識嘅人有幾多個有呢個問題?

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-30 06:38 發表

“普通感冒”都搞到香港死左過萬人。
按比例,大陸會死2百萬人。
正常都會死嘅人
唔係長期病患,就係8/90歲

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-9-30 06:59 發表

我本人真心唔病得,所以都係俾極權嘅港共政府強制動態清零穩陣,師兄就唔同啦,去享受高尚民主嘅病毒,先係你追求嘅目標
咁你就快啲返上去啦
香港已經玩共存

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]