• 瀏覽: 64,008
  • 回覆: 327
+30
引用:
原帖由 chloechoi 於 2022-9-29 09:49 發表
你都o n  9  9 無天然氣用核能發電囉,需唔需要入院照腦,
問過環保豬未?

引用:
原帖由 金世遺 於 2022-9-29 14:32 發表
糟老頭敗燈曾經係 Feb 7, 2022 發表講話
如果俄佬真的入侵烏黑爛的話
北溪二號將會不再存在
記者問佢會如何做到
佢話我們會做到的

TVB 新聞都已經摷番出黎播了
奶美反中屎忽鬼門不需要再拗了
我要直, 我要拗返直!

俄羅斯話 仲好 慳番唔洗輸出

尾國佬今次好事多為,歐洲佬一定係過寒冬!

引用:
原帖由 金世遺 於 2022-9-29 14:32 發表
糟老頭敗燈曾經係 Feb 7, 2022 發表講話
如果俄佬真的入侵烏黑爛的話
北溪二號將會不再存在
記者問佢會如何做到
佢話我們會做到的

TVB 新聞都已經摷番出黎播了
奶美反中屎忽鬼門不需要再拗了
2月講嘢,到而家先實行?
啲阿爸阿媽成日講:「我打撚死你個衰仔!」

即係個仔死咗,就一定係阿爸阿媽殺的?

鬼拍後尾枕

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2022-9-29 15:44 發表

是美,烏它國以演習為名,載烏特種步隊去攪。
跌把刀落人隻手😂

真係比人查到唔好睇,借條路比埋炸彈,教埋點火,叫傻仔出手就咁攪掂,可能班傻仔開開心心未上岸就比精人滅口,呢件事永遠變成一個迷。

引用:
原帖由 o_n_9_9 於 2022-9-29 18:49 發表

跌把刀落人隻手😂

真係比人查到唔好睇,借條路比埋炸彈,教埋點火,叫傻仔出手就咁攪掂,可能班傻仔開開心心未上岸就比精人滅口,呢件事永遠變成一個迷。
目的演給歐盟看話老俄攪事,另歐俄嚴重對立烏才要永久的軍事和財力支持,因烏以看到歐不再支持烏戰爭下去。

勾盟係咪想打大佬

多謝美國

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-9-28 21:18 發表

一早都話係 AIC 700 做架啦,仲使問阿貴咩
條管道主人係俄羅斯,佢嘅損失最大,直頭係TOTAL LOSS

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30786824
連俄都表示破裂漏氣管道係尾國情報機構控制嘅地區。

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-9-28 21:15 發表
睇嚟呢啲調查又可能似新冠病毒咁,查查下又冇下文了。

引用:
原帖由 唔太理事 於 2022-9-28 20:51 發表
管道將無法重開,今個冬天睇怕冷死不少歐洲窮人了,咁嘅事都做得出,簡直係反人類罪行呀
老美話:係我做嘅,咁又點呀,你班歐豬邊個條氣唔順我就炸到你順。

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-29 23:04 發表

睇嚟呢啲調查又可能似新冠病毒咁,查查下又冇下文了。
唔係查查下無下文,係查查下唔敢查落去,因為查到最後知道係美國做嘅,班歐豬可以點喎。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-9-29 18:24 發表

2月講嘢,到而家先實行?
啲阿爸阿媽成日講:「我打撚死你個衰仔!」

即係個仔死咗,就一定係阿爸阿媽殺的?
你真係十分忠心,即使明知美國做都要為佢洗白。
人地起碼可以俾到呢啲證據出嚟,拜登講到係明喎,仲有加埋9月美軍又喺該區域進行演習,再加上在管道上又真係曾經有美軍嘅直升機來回飛過。試問有咁多證據,你都可以死撐?
但你指控係俄羅斯做嘅呢?就搬出一大堆都唔合理,你自己作出嚟嘅理由,完全俾唔到實質證據。最可笑就係話係俄羅斯潛艇,不過你就唔知嗰度有美軍艦艇喺度呢,係喎,你以為美軍探測唔到有潛艇駛入嗰個區域?其實你又知唔知嗰度幾深水啫
人地嘅證據又充份,正常人都會覺得美國做嘅可能係最高啦。
而你呢?又無實質證據,只係老作個虛構嘅理由出嚟,最弊就係又唔合理先至衰。
一對比,大家都知信邊個多啲啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]