• 瀏覽: 54,919
  • 回覆: 301
  • 追帖: 1
+11
默克爾盡心盡力推動德國發展經濟,結果現在被親美的無能政客毀掉一切。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 13:06 發表
德國前總理默克爾(Angela Merkel)9月27日表示,西方國家應認真對待俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)的言論。默克爾27日在首都柏林(Berlin)出

如果佢仲在位嘅話,戰爭就不會爆發。

我好希望默克爾以朋友方式到中國訪問

卓慧思地理唔得
政治又唔得
經濟又唔得
會計又唔得
咁又做首相
真係令人懷念默大媽

希望普京核爆歐洲。

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-9-29 13:47 發表

CIA監聽佢十幾年都捉唔到痛腳, 證明係好官 👍
依家德法兩國領導人,應好多衰嘢俾美國監聽咗喺美國手上,甚至上台前已經知,仲特等推佢地上台,便於日後操控佢地,又唔敢反抗。

歐洲斑美國代理人有好多痛腳比美國揸住,無得吾跟!

引用:
原帖由 touya08 於 2022-9-29 14:35 發表
而家連「氣管」都畀老尾橫手炸埋, 連最後2成氣都無埋, 歐豬仲未醒覺, 做豬柒係有代價架
甘又可以減少地球人口
美國的共濟會/光明會想地球淨5億人

1 同COVID-19疫苗搞低人類性功能
2 凍死班歐洲人(殘民)
3 叫日本倒核水入海
4 玩細菌戰去屈其他國家
5 玩顏色革命

默大媽咁多年艱苦經營得嚟嘅身家,光頭佬半年就敗哂

引用:
原帖由 djimavic 於 2022-9-29 14:44 發表
歐洲新領袖已成黃C,只為美國辨事!
連PIGS 的意大利新總理都話脫歐, 好明顯是美國派來的

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-9-29 13:47 發表

CIA監聽佢十幾年都捉唔到痛腳, 證明係好官 👍
the best

只要看佢在位幾多年就知佢能力有幾高.
可惜後繼無人.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-29 13:26 發表
美國咁陰毒炸9北溪斷氣.....就係唔想歐洲同俄羅斯傾
這就是大國的霸道

歐洲冬天 -20,30度。
而家可以用愛發電取暖, 冇事嘅。歐洲人甘勁唔會怕凍。著多兩條底褲就OK!

引用:
原帖由 Ooqq89 於 2022-9-29 13:28 發表
好想食平價歐洲雞呀
烏出名一街都係美女

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]