• 瀏覽: 54,772
  • 回覆: 301
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 Ooqq89 於 2022-9-29 13:28 發表
好想食平價歐洲雞呀
闊如深海有乜好啫?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-29 13:53 發表

口講盟友 背後捅刀
唔熟唔食

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-9-29 14:54 發表
而家唯一可以做,首先就係德法兩國高調 diu 尾國咁陰毒炸北溪2,再退出北約同俄羅斯平等咁去傾。唔係既話準備等死,遲早既事,助紂為虐請付出代價。
要證明唔難,搵隻深潛落去睇下個爆破口係向內定向外就得,向內爆係外力導致應該冇乜疑問

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-9-29 15:03 發表

闊如深海有乜好啫?
花芯夠淺撞吓撞吓都爽架

有遠見的政治家。保持歐洲戰略利益,不隨意被美國牽住走

成個歐洲二十年來,得佢一個解決經濟問題,夠膽唔做政治show,去抗衡美國。

點知一下台就後繼無人,辛苦多年建立嘅北溪同俄羅斯合作就一朝玩完。一代風雲人物,仲往矣。

引用:
原帖由 touya08 於 2022-9-29 14:35 發表
而家連「氣管」都畀老尾橫手炸埋, 連最後2成氣都無埋, 歐豬仲未醒覺, 做豬柒係有代價架
要有專業團隊先可以神不知👻不覺

https://www.youtube.com/watch?v=unx4JhLFohQ

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 13:06 發表
德國前總理默克爾(Angela Merkel)9月27日表示,西方國家應認真對待俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)的言論。默克爾27日在首都柏林(Berlin)出

無啦!而家跪都無用美國佬同你炸9咗北溪二號!收割歐洲行動正式開始!

美國在西方思想和經濟主導下,默女士主義者在歐洲影響受到打擊

引用:
原帖由 djimavic 於 2022-9-29 14:44 發表
歐洲新領袖已成黃C,只為美國辨事!
歐洲領導多是美狗代理....美安插了不是代理人....還有軍隊....成了最大受害者.....慢慢被切割....歐大企開始出走(去中美).  

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-9-29 13:06 發表
德國前總理默克爾(Angela Merkel)9月27日表示,西方國家應認真對待俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)的言論。默克爾27日在首都柏林(Berlin)出

現在連大叔大嬸都知道全世界的禍源來自美狗.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-29 13:08 發表
默姨發聲了
歐洲領導我最尊重係佢。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-29 13:26 發表
美國咁陰毒炸9北溪斷氣.....就係唔想歐洲同俄羅斯傾
好明顯美國佬專玩契弟

做實事永遠吸引唔到眼球,烏蘇拉之流就做到EU主席
歐洲唔仆街就奇

其實好想睇,歐洲同美國反枱,再聯合俄羅斯同美國全面開戰。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]