• 瀏覽: 54,089
  • 回覆: 305
+6
引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-29 10:45 發表
發伯伯係咪好有錢架?
你翻牆黎架咁都要問

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-29 10:54 發表

難得翻生,應該好好珍惜,日日去爆買
但港人又唔會,係要等你死先去買
無錯...

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-29 10:41 發表
發哥形象好, 佢出場即刻多咗好多人幫趁
掉轉係X蟲就可能變咗被人杯葛
發哥一向有幫襯。老板唔做亦唔係因為無生意,係無人接手。

引用:
原帖由 必佬 於 2022-9-29 11:25 發表

傳有20幾億身家,但因無兒無女,話死後會捐晒做善事
有心捐生時都可以捐去做善事。睇佢對自己家人就知佢為人,跟本善財難捨。

發叔好波

引用:
原帖由 hermanherman 於 2022-9-29 11:29 發表
人云亦云排隊。。香港可能出現演員做特首。
好彩有中央睇住,唔係出個好似烏克蘭個基佬就慘。

D相個個無帶口罩,幾多年前呀大佬
標題L

Good!

點解條黑衫仆街可以唔戴口罩周圍行

係好食過普通麵包鋪,但偏貴

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-29 10:41 發表
發哥形象好, 佢出場即刻多咗好多人幫趁
掉轉係X蟲就可能變咗被人杯葛
法哥敢為香港發聲, 滛蟲只識奶共搵錢 .

引用:
原帖由 mowind 於 2022-9-29 11:06 發表
d人排幾個鐘只為打卡
要排幾個鐘?D人痴九線架,十年前食過,其實好普通

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-29 10:38 發表
開業近半世紀的九龍城「豪華餅店」明日(30日)最後營業,幫襯逾40年的周潤發「發哥」亦現身撐場。本網獲悉,餅店已尋獲接班人,明日「結...

有發哥撐場即刻翻身? 真係做戲咁做? ...
發哥真係民間特首

引用:
原帖由 eriealan 於 2022-9-29 10:51 發表

餅店師傅自己接手,也算好事,應該是同一個味道
如果日日排長龍點會執笠呀,大部份人依家先黎買,唔係食佢既味道架,係跟風攞榮耀,以滿足自己虛榮心

引用:
原帖由 allgoals 於 2022-9-29 14:37 發表

如果日日排長龍點會執笠呀,大部份人依家先黎買,唔係食佢既味道架,係跟風攞榮耀,以滿足自己虛榮心
舊東主不是執笠。。。是太老了做不動。。退休

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]