• 瀏覽: 64,045
  • 回覆: 327
+30
歐豬真係好慘, 擺明條管係比美佬爆左都唔敢出聲. 

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2022-9-29 11:11 發表
美國佬今次仆街了
點會丫,而家仲恐嚇歐盟唔應該深究邊個做。
即係叫你班白皮豬收爹呀,邊個報邊個顏色革命。

法新社同樣報導,暗示係俄羅斯所為
睇來歐洲人都是繼續被洗腦

而呢個波蘭人立場同美國一樣的

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
DKLM ,俄羅斯點解要破壞北溪天然氣管道??
俄根本唔輸出天然氣,已經攪掂!誰炸?雞食放光蟲!

茶餐廳唔開門已經可以唔做生意!

為乜要打爛自己餐廳裏的枱枱櫈櫈?

今次德國可以話接近滅國,波蘭人梗開心啦,因為同德國有深仇大恨。

引用:
原帖由 密食當三餐 於 2022-9-29 11:23 發表

如果俄烏戰爭結束之後,歐洲咪又係要用返俄羅斯天然氣

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
怪唔得🌚黃屍唔敢出嚟9up💀 原來身有💩

引用:
原帖由 hamchung 於 2022-9-29 11:26 發表
今次德國可以話接近滅國,波蘭人梗開心啦,因為同德國有深仇大恨。
香腸國傳媒吹到搵到中東燃料大單,所謂大單只係俄氣半天立方米,加上再爆一爆。。。準備過黑色聖誕

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-9-28 19:28 發表
俄羅斯入侵烏克蘭的沉重代價?

炸左北溪1/2號,似乎喺歐洲付出沉重代價多啲喎  
條粉腸都未攪清楚邊個出大份😄

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-9-29 08:36 發表
老美開聲又衰唔開聲又衰,乜都事可以入佢數,做出氣袋,真係好用
D人真係可愛自己國家有事就死撐要人地講證據,人地出事呢就話明眼人都知乜乜乜
冇計今次咁蠢, 直唔返架啦.

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2022-9-29 11:31 發表

香腸國傳媒吹到搵到中東燃料大單,所謂大單只係俄氣半天立方米,加上再爆一爆。。。準備過黑色聖誕
未爆炸之前,早排老尾已經有預先鋪排,叫德國全部工廠搬晒去老尾,見佢地仲諗來諗去未決定,咁咪炸咗條管。

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海 ...
現時有200億美元(約1,560億港元)廢鐵沉沒海底+
& 因為破壞管道而漏出嘅天然氣, 知唔知浪費咗幾多資源
D環保人仕啞晒?

要世界和平, 要消滅2種人
一個亞咩域家人, 一個係蠢人

引用:

歐豬寒冬想轉軚買俄天然氣嘅機會都冇
變相死跟老尾製裁俄羅斯之餘 又要比多幾倍價錢買老尾嘅能源
所謂盟友即是老襯🤣

引用:
原帖由 密食當三餐 於 2022-9-29 11:23 發表

同意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]