• 瀏覽: 29,190
  • 回覆: 155
  • 追帖: 2
+4
笑咗

呢條反君主制女人講就天下無敵,要唔要中國教佢點做首相?

係咪又要再選過?

個癲婆竟然準備推行英國式QE.............!!

由於英國國債無人要.........要由英國央行印銀紙回購.....買長債....!!
這次好玩了....!!

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-29 00:14 發表
係咪又要再選過?
如果佢下台要再選,之前投佢票嗰班人應該唔准再參與,因為佢地眼光太差。

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2022-9-29 00:35 發表

如果佢下台要再選,之前投佢票嗰班人應該唔准再參與,因為佢地眼光太差。
無記錯的話, 再選都係同一個黨選一個新領袖...無咩大分別

我諗好多人會想佢繼續做,簡直卓建國😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2022-9-29 00:35 發表

無用........因為她的上台代表了英國保守黨整體智商.....英國民眾對保守黨很失望.......!!
現在工黨氣勢如虹..........下一屆多數是工黨執政.........!!

睇個勢波大無腦真係又一例子證明!!! (。)(。)
估計她捱得過今年也捱不過明年中!!!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-28 23:12 發表

英國三屍拍門……卓胃屍查你屍同黃屍…死硬
三屍會審

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-9-28 22:25 發表
英國首相卓慧思政府上周五公布主要涉及減稅措施的「迷你預算」(Mini-budget)後,英鎊隨之急挫,彭博社周二指,卓慧思上任一個月以來,英國股票及債券市場已經最少蒸發5,000億美元,影響投資者信心。《獨立報》及《衛報》等指最少一名保守黨國會議員,日前已向黨內1922委員會致函,要求向卓慧思發動不信任投票。

...
咁快就逼宮~

駛唔駛搵番卡梅倫,文翠珊同金毛再做多次番兜~

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-9-28 22:25 發表
英國首相卓慧思政府上周五公布主要涉及減稅措施的「迷你預算」(Mini-budget)後,英鎊隨之急挫,彭博社周二指,卓慧思上任一個月以來,英國股票及債券市場已經最少蒸發5,000億美元,影響投資者信心。《獨立報》及《衛報》等指最少一名保守黨國會議員,日前已向黨內1922委員會致函,要求向卓慧思發動不信任投票。

...
傻白痴😎識塊Hi咩🙄

引用:

...
卓慧思,就係黑化首尚,佢一上場兩日 英女皇 駕崩,唔夠一個月, 英磅跌至新低,股市又跌,經濟 撼 於衰退,將整個英國黑化哂, 國之將亡必有妖孽,卓慧思唔通就係 妖孽

連英國最top嘅牛律大學都係出啲咁嘅爛貨,睇怕英國平均嘅大學水平都唔會好得去邊。
話時話,同香港大學情況差唔得好多!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]