• 瀏覽: 63,887
  • 回覆: 327
+30
引用:
原帖由 longgun67 於 2022-9-28 18:45 發表
次次老美嘈得最大聲,但今次死晒狗咁就知
係囉~

歐豬而家識分人同鬼未?定幫緊老美拜伯伯抹屎忽?

拜登幾個月前響記招直頭講明: 如果俄國 "侵略"烏克蘭, 就唔再會有北溪2. 我地完全有能力咁做.

No Nord Stream 2 if Russia invades Ukraine, President Joe Biden says - YouTube

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 17:55 發表

西科爾斯基上傳管道在波羅的海海面造成巨大水泡的相片,留言稱感謝美國,又指建造北溪的邏輯是讓俄羅斯可以在不受懲罰下勒索或向東歐發動戰爭,烏克蘭和波羅的海國 ...
巧合o者

附件

v2-16b2156bf6a96dc1d47403d2b1a0dff3.jpg(372.4 KB)

醒目!知道係美國做

俄佬要斷氣, 只要用隻手指尾關總掣, 何須要炸自己碌嘢???

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 18:24 發表
末日倒數……黑馬將來,這個冬天希望不太冷(香港最低只有10幾度)~~~歐豬自求多福了~~
我呢度禽晚8度,第一次開 radiator 瞓。

北約成員國德國受襲擊,要求大家出兵打美國

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-9-28 19:02 發表

我呢度禽晚8度,第一次開 radiator 瞓。
有錢人係招積D,死既都係平民多,如果平民暴動就好玩了……

篤穿老尾條陰毛。依隻波爛歐豬命不是久矣

引用:
原帖由 剎華 於 2022-9-28 19:07 發表

有錢人係招積D,死既都係平民多,如果平民暴動就好玩了……
邊度係有錢吖,我哋呢啲BNOer 個個都係窮鬼。

引用:
原帖由 xiweihui 於 2022-9-28 18:29 發表

可以建造可以摧毀,易如反掌
破壞,然後創造,美之煉金術士

歐豬...醒沒?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-28 18:26 發表
DKLM ,俄羅斯點解要破壞北溪天然氣管道??
咪係,普京鍾意閂就閂唔洗解釋咁多

都係廣東話傳神:多能謝美國狗