• 瀏覽: 39,268
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 dvddvdhk 於 2022-9-28 17:55 發表

我唔會同台蛙討論呢個問題,亦都冇討論空間,拜拜👋
因為有兩個龍門,不能自圓其說?

雙重標準,佢講乜就乜。咁台灣又點呀?

布林肯指控俄羅斯實施邪惡計劃,驅逐或令烏克蘭當地居民消失,然後把俄羅斯人送進烏克蘭及操縱公投,讓俄羅斯吞併烏克蘭????

公投都唔鐘意??民主呢??

其實公投舞弊好簡單啫,洗乜令當地居民消失啫~~~
請教吓拜金總統咪得囉~~~

依家普京可以用核武了
因為果度係俄國領土

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
美國真係以為自己大𨶙晒,乜都要佢同意🧐。不過美國好快在世界地圖上消失,會成為幾十個小國,仲要有D被世界各國管治,真係有咁耐風流,就有咁耐折墮🤣🤣🤣

允?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

美狗連自由民主選舉都唔批准?
又想操控選舉

尾蟈佬話邊個唔聽話就打邊個,投票丫嗱

有著數嘅,公投咪承認囉
無嘅咪吾承認囉
又唔係今時今日先知美國嘅雙重標準準則

正仆街

又唔敢出兵, 日日係外邊叫打佢打佢...

老闆未叫cut,繼續

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-9-28 15:35 發表
布林肯好明顯唔知道自己講緊乜野
亦唔知道後果係乜野
一個濕鳩文官,日日都係玩政治,因為打仗死嘅係軍人、人民,呢班假聞煮西鬼正冚家剷,等天收!

引用:

呢條垃圾,唯恐天下不亂!

引用:
原帖由 Dimalibudi 於 2022-9-28 16:04 發表
中俄核彈攻美!
中國宇宙無敵!
唔好漏咗金仔哥,乘機送多幾粒核俾老尾見佢上帝!

美國危害世界和平

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]