• 瀏覽: 39,229
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
民主邪教阿美利堅共和國

附件

USA love war 11.png(524.97 KB)

USA love war 11.png

引用:
原帖由 z_gundam_2008 於 2022-9-28 17:21 發表
民主邪教阿美利堅共和國
沒有美國
中國早被日本滅了
美國是中國恩人

宅男司機敢攻不如先好好防衛好基輔,可以測試一下美國的最先進防禦系統擋唔擋得住俄羅斯的導彈吧...

歐洲國家最 on 9 就係站美國邊 , 痴埋落個賊到.

搵烏克蘭軍隊做砲灰迫俄軍出核武保衞國土,跟住美國就可以用核武炸莫斯科,世界玩完!

成功入俄!

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:22 發表

沒有美國
中國早被日本滅了
美國是中國恩人
中國只會輸喺漢奸手入面!
孫中山,蔣介石係邊度訓練返嚟????
日本由頭到尾都係美國人啲傀儡!

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:22 發表

沒有美國
中國早被日本滅了
美國是中國恩人
中華民國嗟

美國佬呢一招,趕狗入窮巻,果然夠陰毒
迫俄佬出核武,死嘅係烏雞,發財嘅係自己

引用:

沒有美國
中國早被日本滅了
美國是中國恩人
又loop
美國輸到要用粒未試驗既原子彈搏1搏..

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2022-9-28 17:09 發表
普京 玩完。
每次你都100%準確!!!相反

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-9-28 17:26 發表
搵烏克蘭軍隊做砲灰迫俄軍出核武保衞國土,跟住美國就可以用核武炸莫斯科,世界玩完!
RUSSIA 炸 UKRAINE 嗟

點會得出 USA 炸 MOSCOW 呢個結論 ?

唔怕 RUSSIA 炸 DC WASHINGTON ?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-28 15:09 發表
美國國務卿布林肯周二(27日)表示,美方不反對烏克蘭使用西方提供的武器,攻擊舉行與俄羅斯合併公投的州份。布林肯在華盛頓會...

乜依家烏克蘭d武器不是歐 ...
政客就係咁得9閒

見識下乜叫真正政治

引用:
原帖由 1001day 於 2022-9-28 04:57 PM 發表
好快屍基食核旦
相信可以用常規戰,俄佬名正言順用重型轟機日夜狂轟,又用精準超高音速導彈斬首司機,吾使用核,核用來對付北約和老美的。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-9-28 15:11 發表
即係比武器烏克蘭人, 去打有公投既烏克蘭人???
點分邊個有投票先
點解西方民主人仕冇人罪譴責使用大殺傷力武器攻擊自己人民嘅政府?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]