• 瀏覽: 40,240
  • 回覆: 235
+7
老人癡呆係咁上下

兩個都拖得好開心

他可能做唔完任期

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-26 12:00 發表

有網台評佢,拜老豆對白宮女見習生仲誇張,會推佢埋窗簾邊係咁摷人個身!

淫魔到呢,那些老人痴呆冇晒啦
白宮女見習生職責就係同總統疏肝,同人唔同命,克淫頓洗咩強迫來温絲姬..
反之敗登隨時一褲都係失禁,臭氣沖天........

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-26 08:06 發表
明明那隔離的黑人, 行得都好近, 又唔見拜登去拖佢隻手
高招!佩服

咪funny

跟本就係咸濕

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-9-26 12:22 發表

白宮女見習生職責就係同總統疏肝,同人唔同命,克淫頓洗咩強迫來温絲姬..
反之敗登隨時一褲都係失禁,臭氣沖天........
莫非,那些見習生正職係慰安婦?

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2022-9-26 12:30 發表
跟本就係咸濕
老人痴呆係假,鹹濕人係真的

唔好意思,揸錯波

引用:
原帖由 chan198999 於 2022-9-26 08:31 發表
有一次拜登望住韓國總統夫人望到定哂格,跟住直接對住韓國總統講:「你有一位非常漂亮的夫人,真幸福啊!」🤣
佢細佬奧巴馬一樣咁咸濕成日同英拉眉來眼去

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-26 07:42 發表
美國總統拜登(Joe Biden)日前偕同密歇根州州長惠特默(Gretchen Whitmer),出席位於底特律的車展,傳媒卻意外捕捉到一段尷尬互動,拜登錯手直接拖住惠特默的手有講有笑,令一旁的妻子吉爾尷尬而視。

據《華盛頓檢查者報》(Washington Examiner)報道,才在21日「抗愛滋病、結核和瘧疾全球基金」(Global Fund)第7次增資會上迷路,上週,拜登攜第一夫人吉爾 ...
犯了正常男人都會犯的錯

失智老人

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-26 12:30 發表

莫非,那些見習生正職係慰安婦?
完全唔同,慰安婦係被迫 !

當年來媼絲姬爆料已經講咗個位的"性質"..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]