• 瀏覽: 23,575
  • 回覆: 144
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 johnwong9394 於 25-9-2022 17:44 發表
美國輝瑞藥廠行政總裁艾伯樂(Albert Bourla)周六(24日)發聲明,表示自己在新冠病毒檢測中呈陽性,並指自己沒有病徵,感覺良

可能佢冇打復必泰

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-9-25 18:29 發表
中完可以再中,但係輕症,同傷風感冒一樣,所以中過唔死得再中同傷風感冒冇分別,唔知大陸點解要咁驚青,永世禁足隔離。
中完一次,身體差過一次

英美有人中4次後,頂不住後遺症,情願自殺逃避痛苦

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-9-25 18:12 發表

抗體係爆左標……有話你聽隻抗體識得認新冠變種?
無……
抗體對病毒,同差佬抓賊一樣:
即系0記出動100人。上頭指示,目標人物係著紅衫個位。見到即刻鎖佢。然後成百人周圍查。
後來發覺個目標人物中途買左件黑衫換左 係成百人旁邊走漏……

其實你知唔知點解要打四針?
第一針:線報,目標係著紅衫。圍佢
第二針:調整,最新線報,目標換左黑衫,重複,跟黑衫。
第三針:再更改,目標人物再 ...
你錯了,四針都係追紅衫,冇改過。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2022-9-25 18:46 發表

你錯了,四針都係追紅衫,冇改過。
嗯,大體來講,係,不過細節有分。所以我咁形容。
因為科興個d係滅活……即系雖然係舊型號新冠。但因為信息比西人個d MRNA全面,所以係認新變種個陣,仲有機率起效。

所以預防個陣就一針針加強追唔同衫。
當然MRNA就真系薯頭鬼佬做法。要跟指引。就係死追第一款新冠。
根本變種就漏曬,等新冠個賊入曬,係裏邊開槍。咁抗體班差佬始終人多。可以第一時間開火。
重症舒緩咯。

但變數好大。萬一變種再加強。抗體完全應答唔到。咁就真系廢曬

最近已打4針肥豬陸續中😂😂😂

So weak

什麼劉宇隆,袁國勇
邊個唔係打咗四針

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-25 18:04 發表

咪又係中,我當時都2針科興第5波一樣中
咪系囉,反正打邊隻都中,點解要搵命搏打復必泰?打隻安全啲既科興咪幾好。

打針係防重症。

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-9-25 22:00 發表

咪系囉,反正打邊隻都中,點解要搵命搏打復必泰?打隻安全啲既科興咪幾好。
乜嘢無止境咁一年要打三四次
身體無影響?只係自己呃自己
好嘅都變成壞事

引用:
原帖由 phmo 於 2022-9-25 22:03 發表
打針係防重症。
而除咗已證實新變種無咁嚴重
又有口服藥,重症或死亡機會已大大減低
最怕就係自己無作定時快測,發覺得遲
或者諱疾忌醫

廢水😂😂

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-25 18:04 發表

咪又係中,我當時都2針科興第5波一樣中
3針必勝💉💉💉,一早打3針科興未中過

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-9-25 18:34 發表

可能佢冇打復必泰

袁國勇第三針溝針打科興
袁國勇:「香港人口中40%打滅活疫苗,60%打核酸疫苗,所以會有很多滅活疫苗剩下,既然我已經打了兩針核酸疫苗,我打皮內注射,抗體很高,達到萬四,我應該打科興。用皮內注射可能已經足夠,毋須核酸疫苗,這是我自己以自己做實驗,你們不方便做這些事。」

有名你叫"廢水"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]