• 瀏覽: 47,909
  • 回覆: 351
+19
典型美國搞亂目標國家的手法,今次更擺明車馬,都不作掩飾.

國奸捉到應判死刑

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 14:01 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

又玩顏色革命

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 14:01 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

吊佢老美正賤種!

佢老美臭西又來玩牠的拿手把戲..亂他國家的12個步驟

温故知新
美國以往佔領一個國家的12個步驟

引用:

毒才毒撚到呢

引用:
原帖由 無愛 於 2022-9-24 21:44 發表

第一,個女人又唔係第一日住在伊朗,點會唔識戴罩頭巾? 第二,伊朗正正加入上合組織就發生暴動。有冇咁啱?

同伊朗向俄羅斯提供無人機有關

岩岩加入上合即黎料, 佢老美正PK

唔理真相, 亦唔駛有真相

閉路電視見條女同朋友一齊時, 突然自己暈到, 網路文宣話被警察打三日

明顯又係美國在搞顏色革命.

以成定局,鹵味再搞顏色革命,只會越來越衰

引用:
原帖由 charlir2005 於 2022-9-24 16:50 發表
電視新聞cctv清楚見到個女死者在警署自己突然跌倒, 班人咁都可以屈伊朗警察打死佢?

你估多唔多外國新聞會同你深入探討831有無死人? 香港人聽到都覺得荒謬既事,外國人被媒體操弄下好多人覺得真有其事。

引用:
原帖由 赤共 於 2022-9-24 19:12 發表
咁都有得屈邪惡軸心又唔諗吓自己做埋獨裁恐怖統治嘅嘢

Elon musk 提供自由,瀏覽互聯網,自由通訊,讓人民知道極權啲衰嘢獨裁者邪惡行為無所遁形,嚇到瀨屎
有咩辦法,經歷過831 爆眼女 新屋嶺後,香港人小心D去看待媒體都好合理。唔通閣下係仲係相信緊831打死人既人仕.....?

CIA又搞顏色革命

伊朗暴徒我不擔心

因為中俄會決心支持政府

我是希望中國硬起來公開支持鎮壓

是鎮壓

不是閃鳩縮縮說什麼人家內政不理

引用:
原帖由 秋天的人話 於 2022-9-24 23:59 發表

伊朗冇野輸,武力鎮壓
yes

而且中俄必會全力支持鎮壓

因為是能源版塊最重要的一塊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]