• 瀏覽: 32,416
  • 回覆: 285
+3
又殺又偷

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-9-24 00:53 發表

所以,香港人,真係生在福中不知福,竟然傻到移民。。。🙈
相比其他地方,
香港係福地~

正式鬼地方

慘!

點解2022年上半年有45萬中國人移民去美國?等槍殺?等黑鬼姦?想做窮鬼?

引用:
原帖由 rickychan3064 於 2022-9-24 08:20 發表

唐山最安全!
夠D粉廣幾日呀

美式民主, 市民自己作主, 唔順超就啪底你囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-24 00:36 發表
美國德州休斯頓市發生一宗連環死亡慘劇,一名男子在商場與人爭執,復遭槍殺身亡,男死者當時正在車上2歲兒子沒有被人發現,結果在車上活活熱死,當地警方正追緝涉槍殺案男子歸案。

今次慘劇發生於周二(20日),男童父親當天下午1時45分進入當地一個商場,後來與另一男子發生爭執,並遭對方開槍射殺,疑兇向事主胸口連開多槍後立即登車逃去。當地警方同日傍晚接獲事主太太報案,指丈夫與2歲兒子出門後失蹤,警方才意識到 ...
地獄黃絲國

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-24 00:36 發表
美國德州休斯頓市發生一宗連環死亡慘劇,一名男子在商場與人爭執,復遭槍殺身亡,男死者當時正在車上2歲兒子沒有被人發現,結果在車上活活熱死,當地警方正追緝涉槍殺案男子歸案。

今次慘劇發生於周二(20日),男童父親當天下午1時45分進入當地一個商場,後來與另一男子發生爭執,並遭對方開槍射殺,疑兇向事主胸口連開多槍後立即登車逃去。當地警方同日傍晚接獲事主太太報案,指丈夫與2歲兒子出門後失蹤,警方才意識到 ...
事後孔明:

即係唔買嘢係唔係可以爭執?

在美國,出街同人爭執,係唔係要預咗會被槍擊呢?

在本地,街外人與人,都好易爭執,係氣温造成,
爭執發生時,可否成功逃離現場,而避免打鬥或槍擊,
都係一件困難事。

事在人為,迅速跑出商場,上車小心駛離現場。

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-9-24 00:53 發表

所以,香港人,真係生在福中不知福,竟然傻到移民。。。🙈
唔係喎。黃人講到生活係香港 壓迫到呼吸唔到喎

死者架車又係偷既!有乜可惜?

引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-9-24 08:51 發表

事後孔明:

即係唔買嘢係唔係可以爭執?

在美國,出街同人爭執,係唔係要預咗會被槍擊呢?

在本地,街外人與人,都好易爭執,係氣温造成,
爭執發生時,可否成功逃離現場,而避免打鬥或槍擊,
都係一件困難事。

事在人為,迅速跑出商場,上車小心駛離現場。
係囉, 每年美國死於槍殺的都有四萬人, 咁多年佢地都唔明喎

美國日常

生活在美國絕對是不幸,隨時杏加剷。

係美國出街唔著避彈衣自己都有責任啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]