• 瀏覽: 24,403
  • 回覆: 261
+3
引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-24 05:46 發表

香港係今年大爆,要計,就計美國大爆嘅年份先合比例喎
點解要咁計?
大家同一時接近病毒品種! 咁樣先符合統計原則!

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 04:48 發表
死亡率, 全球也一樣, 唔會有地區高, 有地區低

只有兩個地方特別低:   北寒同中國  ,  有咩共通點, 自己諗
唔好帶方向,你其實想講乜🤮

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 05:58 發表

唔帶方向做咩要討論?  

我想講, 大陸佬, 做掃
咁邊條數真,老味死100萬人?如果以比例計,中國人口係老味4.5倍,中國境內應該死450萬人,你認為紙能包住火??????!!帶方向?你是間蝶?🤮

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 05:48 發表

日日排隊逼爆做核宣, 同共存有咩分別

做左唔等於有效, 白費工夫你就有 .
分別咪就係一個死百幾萬人,另一個死五千幾

死五千幾個人口基數仲係大過死百幾萬人既幾倍

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 06:11 發表

相信黨, 跟黨走
事實證明中國個制度係優越好多既,市民想香港快啲一國一制就係咁解

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-24 05:46 發表

香港係今年大爆,要計,就計美國大爆嘅年份先合比例喎
文匯用今年當然就以今年作比較啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 06:03 發表

大陸佬唔係用紙包火, 用不鏽鋼
黃犬用肯頭包,
1450用菜陰門腫桶,陰洞全包

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-24 05:36 發表

香港今年死咗9千人, 美國人口係香港40倍! 9千x40即係30幾萬
若以人口比例來計, 香港死人比美國還要高50%!
可笑是美國已經是躺平! 香港就話精準防疫
有乜值得沾沾自喜?
死左唔好怨就ok啦

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]