• 瀏覽: 35,067
  • 回覆: 197
+3
引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-24 01:22 發表
D無知人先重點看穩形
朱姆沃爾特號原本設計用來打近岸戰,延續勿蘇你號長炮光輝,可惜時代巨輪轉得太快,朱姆沃爾特號未曾開炮已成過時產品

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-9-21 10:37 發表

東方日報係咪吸納咗一班前毒果妓者? 啲內容及用言極度嘩眾取寵而又不實! 
美艦係侵犯挑釁就美化為「劍指」?
老總會坐監嗎?

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-24 01:36 發表

朱姆沃爾特號原本設計用來打近岸戰,延續勿蘇你號長炮光輝,可惜時代巨輪轉得太快,朱姆沃爾特號未曾開炮已成過時產品

根本唔係用來打岸邊。佢個職能叫“濱海戰鬥艦”
即係靠到對方淺水區壓住對方打。
設計個陣,完全以為未來都系美國海軍強大。其他國家都系弱國。
呢種新艦係用來打小國家 唔聽話個用。
突出隱形,小型,多用途,全電動。新型宙斯盾。可以更換作戰模塊。
結果,先進概念係啊。但佢根本無遠程航行作戰能力,同火力太輕!
如果遇到對方一樣係強大海軍。有重型火力個艦隊。呢種戰艦即刻玩完。火力同防護根本唔合格。
呢隻野就係美軍二十年前自大個產物。認為美國以後唔會有大海戰。都系小型戰爭。先設計成咁。

面對快速發展個中國。佢地完全抓錯路。
等於警隊搞一隊高科技智能左輪手鎗隊。對付持刀歹徒。
結果發現人地揸機關槍著避彈衣頭盔

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-21 12:30 發表
美國知不知在美國上空,每日都好多外國隱形戰機巡邏?
日本心神,連肉眼都睇唔到

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-24 01:36 發表

唔好咁冇知啦,可以射超音速導彈,及最厲害嘅聯合作戰系統,打咀炮人地就叻

打又係不敢

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-23 22:50 發表

冬方得罪好多人,有政苦有黑道,總有人要抹黑佢
西方日報由英殖時期已日日插香港正苦,回歸後都冇變!

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-24 10:29 發表

唔好咁冇知啦,可以射超音速導彈,及最厲害嘅聯合作戰系統,打咀炮人地就叻
對你,唔駛咁有知下嘛

民主自由國家強大

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-24 19:00 發表

對你,唔駛咁有知下嘛
因為你冇知當人係炮艦仲學人開post正宗軍盲

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-20 22:27 發表
美國海軍隱形驅逐艦朱姆沃爾特號周一(19日)完成對西太平洋戰略重地關島的訪問,繼續執行支援自由及開放印太地區的行動,是它

堪稱美共軍最失敗隱形戰 ...
走啦, 阻頭阻勢。

成隻金字塔咁

大陸有人海戰術 捕魚船

只要有北斗,就無隱形艦

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-24 19:46 發表

因為你冇知當人係炮艦仲學人開post正宗軍盲
專家才可以開post嗎? 那不是只剩下你一個專家了嗎? 整個討論區只得你一個存在了 很寂寞孤獨呵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]