• 瀏覽: 27,560
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
+4
so fast

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 11:50 發表
據了解,特首李家超今日(23日)下午將舉行記者會,親自公布放寬入境檢疫措施。目前,所有海外抵港旅客都須按照「3+4」要求,進行3天酒店隔離,其

終於都要同病毒共存了:smil ...
病人死亡才急救

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-23 11:50 發表
據了解,特首李家超今日(23日)下午將舉行記者會,親自公布放寬入境檢疫措施。目前,所有海外抵港旅客都須按照「3+4」要求,進行3天酒店隔離,其

又話不躺平 ? 自打咀吧, 又會個個議員都不反對嘅 ? 太奇怪了.

歐洲爆新變種BF.7,你就走嚟躺平

https://www.cornwalllive.com/new ... 7-spreading-7615508

放寬入境有撚用咩
長期封住羅湖落馬洲西九龍口岸
有本事封足一百年吖笨

支持超哥, 即日通關........

繼續鎖港

抗疫L ?

附件

2D947EF2-F922-4624-94EB-ECBE968AF71A.jpeg(128.49 KB)

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-9-23 12:26 發表
歐洲爆新變種BF.7,你就走嚟躺平

https://www.cornwalllive.com/news/uk-world-news/new-covid-variant-bf7-spreading-7615508
其實都係omicron BA.5家族......

引用:

終于證明了一國兩制
防疫政策大陸你做你的, 香港我做我的
該打疫苗的要打就打,戴口罩的要戴就戴。。。
停了那么久,世界又要開始轉了

宣布投降?

引用:
原帖由 on9star 於 2022-9-23 11:53 發表
阿爺就當你香港做試驗場 ~~~~~難得咁多港人想做白老鼠.......
一國兩制,港人硬食

引用:
原帖由 紅爆沙貝勒皇子 於 2022-9-23 12:00 發表
終有一天,米缸淘空,你又會點講呢?請問老友
支持師兄言論, 日日望住米缸越來越少米心情同等死冇分別,心情是生不如死的........

引用:
原帖由 90後大鱷 於 2022-9-23 12:38 發表

一國兩制,港人硬食
冇辦法啦,香港經濟真係搞唔掂

引用:
原帖由 on9star 於 2022-9-23 11:53 發表
阿爺就當你香港做試驗場 ~~~~~難得咁多港人想做白老鼠.......
未打針嘅自求多福各安天命了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]