• 瀏覽: 34,368
  • 回覆: 96
+5
引用:
原帖由 kingking99 於 2022-7-18 15:03 發表

是用來養雞和做廣場操的
中國先跳廣場舞,阿猩係玩瑜珈。

引用:
原帖由 chaolininin 於 2022-7-17 22:14 發表
阿三航媽是用來晾衫的
係做瑜伽的

引用:
原帖由 skywalker167 於 2022-7-17 22:35 發表
美國免費轉移下代電磁彈射技術比印度
而家呢艏估計是用來訓練用
就好似中國透過非法途徑得到的瓦良格號
免費?你確定?

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2022-9-18 13:45 發表

免費?美國會有咁好死?咁使唔使送番二、三十架F35b比佢添呢。
F22都已經送左40架啦

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-9-18 14:42 發表

點解你地叫阿猩做譚仔

根本就無心搞好國防
拖到咁上下唔係火燭就爆炸
咁D錢咪袋袋平安囉
呃錢套路

引用:
原帖由 香港.鶴雞輸甩褲 於 2022-7-20 23:06 發表
譚仔隻航媽艦體好似係搵某歐洲國家幫佢設計
意粉幫佢設計, 忘記加個紅鼻頭, 所以拋呀..拋呀拋浪頭

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-7-17 15:53 發表
https://youtu.be/BA9nK3NXUgg

冇球鼻艏,高速行駛時出現『縱搖』現象;
冇任何彈射裝置;
冇阻攔索;
艦載機數量很少,型號非常落後;
冇定翼預警機;
艦上近防武器非常薄弱 (譚仔做嘢求戀期);
艦上各種設備為萬國牌(隨時含包散);
速度慢,最高只有28節 (遼寧艦咁舊款都有30節航速!)
...

如無意外,該項目最終會 ...
叩頭哩個問題應該係冇得搞,除非拆咗只船前半部份重新改過。

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-19 15:23 發表
足夠秒殺0.03
俾0.03套住無佢紅鼻頭, 三哥0.03秒就已經無貨交.

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-19 15:59 發表

北洋水師被日本幾隻砲艇已經ko
大和號都俾老尾打沉, 依家得幾艘舢舨掂可以有作為, 2艘055大驅已經KO哂

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-19 16:22 發表

055 你有冇見過佢實戰?
只有一堆偽造的數據,泥沙做的砲彈
咁有無數據証實三哥的航母可以勝過0.03, 你有見過佢實戰嗎? 連戰機/攔阻索/防空導彈/雷達都未齊全, 完全未有安裝到位, 只得一個船壺就話服役, 只是舢舨一艘