• 瀏覽: 16,368
  • 回覆: 113
+6
引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-9-13 12:46 發表

為何要炸,有乜好過敵人前線總指揮是個業餘戲子政棍
但背後有美軍操縱著,是肯定的

其實就是代理人戰爭,俄烏就是中美代理人
炸條仆街就唔會有領導!
旗下馬仔可能個個想投靠 Russia

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-13 11:28 發表
引蛇出洞打殲滅戰
去到呢一刻關鍵係邊一邊死得人小,三千平方公里即係三個香港咁大嘅地方,唔好吹過龍。
一個東莞咁上下大的地方

而且是俄軍主動唔要

班傻鳩打晒飛機

大家漏咗重點!「文滙報」五毛唔敢入嚟,除非上綫有指令帶風向。

只是誤會”!
盧卡申科:馬上派
大使回基輔,修復兄弟關係

中國網易新聞
https://3g.163.com/dy/article/HH4RCK70055389NN.html?spss=adap_pc

提示: 違規內容已被屏蔽
最痛苦係歐豬

引用:
原帖由 2282008 於 2022-9-13 13:20 發表
孫子兵法棄城誘敵 虛則實之 實則虛之 戰場爾虞我詐 戰況還未結束就....大言不慚🤭
瑜亮過招,豈是凡人能看透
最重要是擁護習主席,支持祖國一切行動
不被外媒風向動搖

引用:
原帖由 voyagehk 於 2022-9-13 11:24 發表

分分鐘等嗚軍戰力分散到時俄佬玩逐個殲滅
傻兵必敗!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-9-13 14:37 發表
最痛苦係歐豬
[img]https://i.imgur.com/6DYVUeT_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium[[/img]

引用:
原帖由 audia 於 2022-9-13 14:38 發表
配埋圖,等死全家嘅5五毛冇聲出💞
此乃三十四計苦肉計
看來中國已派軍委參謀接管指揮
西方人的那種橫衝直撞,永遠鬥不過中華三千年兵法戰略藝術

附件

143144B93-0.png(368.46 KB)

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-9-13 14:37 發表
最痛苦係歐豬

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-9-13 14:53 發表

此乃三十四計苦肉計
看來中國已派軍委參謀接管指揮
西方人的那種橫衝直撞,永遠鬥不過中華三千年兵法戰略藝術
中國最拿手滲透!俄軍領導應該有中國無間道💞

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-9-13 11:08 發表
俄軍用緊孫子兵法 制造烏軍小勝假象 誘敵深入 然後一舉伏擊烏軍 將其消滅
好心你睇清楚現代戰爭模式
北約衛星每分鐘都分析俄部隊位置
地面通訊又截曬
連俄軍偷了人地幾多架洗衣機都知
俄佬仲想埋伏
正好開戰初期想突擊基輔機場
一起飛美國已經call烏軍炮兵係機場附近set 炮啦

有條茂李又話俄軍三日後斷糧,過咗咁耐俄軍仍然打緊仗,依家烏軍只奪回20分1烏克蘭土地,隔離有班人已經好開心係咁打飛機

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-13 13:08 發表
打到莫斯科先講
莫斯科號D屍
應該俾魚食剩骨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]