• 瀏覽: 10,511
  • 回覆: 79
咁樣報錯一半重量,點都死

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-8-26 09:19 發表
 黃撚依家帶緊風向話因為大陸啲便宜配件唔合格,順勢賴間工廠出豆腐渣野
對花姐、製作單位、viu 、演唱會工程人員、機電署等等一字不提
唔好比佢地帶走風向,成件事Viu、製作單位甚至係機電署要負責
所以黃人真係弱智

d配件大陸買又點........邊個張500kgs當500磅.....
viutv有權買歐野架....邊個迫佢買大陸野

提示: 違規內容已被屏蔽
亂報數

俾足錢的話就5噸都吊得起,成日諗縮數慳皮就5kg都有機會跌落黎

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-8-25 20:19 發表
無啦啦將屏幕升升降直接增加鋼纜磨損,根本係人為意外!
花姐揸莊就出事

引用:
原帖由 冬眠自我的師兄 於 2022-8-25 19:21 發表
機電工程處簽名批,都有問題,真係望下就簽
機電系基於主辦單位提交經註冊工程師發出既既報告黎批,宜家有問題即系主辦方同工程師既問題,有可能系做假數據,所以關政府乜事?駛唔駛咁急幫李老闆漂白呀?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-26 10:20 發表

所以黃人真係弱智

d配件大陸買又點........邊個張500kgs當500磅.....
viutv有權買歐野架....邊個迫佢買大陸野
如果班黃撚好似你咁清醒梗係好
不過班黃撚柒過隻豬,一班無腦嘅垃圾廢物
點會諗到

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-8-26 11:01 發表

如果班黃撚好似你咁清醒梗係好
不過班黃撚柒過隻豬,一班無腦嘅垃圾廢物
點會諗到
大陸買條魚絲, 吊隻500磅mon......跌落黎又係大陸野質量問題啦

又唔見街哥家族賣樓.......$10,000呎攪錯$10,000米
大陸用平米計架

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-26 11:03 發表

大陸買條魚絲, 吊隻500磅mon......跌落黎又係大陸野質量問題啦

又唔見街哥家族賣樓.......$10,000呎攪錯$10,000米
大陸用平米計架
你睇下TG FB就知,黃撚真係無腦嫁

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-8-26 11:10 發表

你睇下TG FB就知,黃撚真係無腦嫁
做得黃c......肯定白痴

引用:
原帖由 飛躍的波波 於 2022-8-25 19:23 發表
低級錯誤。

咁樣出糧出少個零得唔得?
出少個零唔得,但係出日元可以,單位出錯

Mirror等於低級錯誤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]