• 瀏覽: 10,532
  • 回覆: 79
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
唔係完成調查先交代?
仲有下一階段調查?

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2022-8-26 06:48 發表

特登報細數,政府又過到關,這是一宗有預謀有策劃的謀殺案,必須找世界警察及國際刑警調查案件
要搵埋武警幫手查。

睇7街哥d往績.....就知佢正hihi la 
蛇吞象食電話...數碼港....

引用:
原帖由 冬眠自我的師兄 於 2022-8-25 19:21 發表
機電工程處簽名批,都有問題,真係望下就簽
吊重野係力學,關機電咩事

黃撚依家帶緊風向話因為大陸啲便宜配件唔合格,順勢賴間工廠出豆腐渣野
對花姐、製作單位、viu 、演唱會工程人員、機電署等等一字不提
唔好比佢地帶走風向,成件事Viu、製作單位甚至係機電署要負責

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-8-26 05:00 發表

依家個個都想推個波比政府,鬧政府疏忽監管
咁好快政府訧會立幾十條新例,樣樣野都要由專業Authorized Person簽名批核,由持牌承建商施工,每日有安全主任駐場,每三日要做一次檢查......
到時舞台成本十倍飆升,主辦方唯有cut哂一切花巧設計,齋一個台,打幾支燈,播片代替現場dancer,業界等乞食
依家班死黃撚帶緊風向賴大陸啲工廠

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2022-8-26 06:36 發表

因為現在有人大於法律,就係國安,
所以佢想點都得!包括揼邪骨,殺女警,老屈網台,亂足民主派等一大堆!甚至中英聯合聲明佢都唔去遵守!
證明佢唔洗講法律,佢鐘意點都得!
所以現在屏幕謀殺案,並不簡單!
若果咁都捉唔到人,大家必須清楚知道,
又係大於法律既人既所作所為!

補充一句,國安專搞紅人紅區,包括民主派,網台,豬肉威,mirror,三星,荃灣旺角深水埗等旺區。
所以今次係一終謀殺案,眼紅香港人 ...
你好勁, 好出位啊. 幫緊你幚緊你

已經將你有關文章send 去國安開file, 他朝食皇家飯吾駛多謝我

真係好恐怖!!!!
明報黑記竟然唔知乜野係"單位"
"公斤"係單位
"500公斤"係重量

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2022-8-26 06:48 發表

特登報細數,政府又過到關,這是一宗有預謀有策劃的謀殺案,必須找世界警察及國際刑警調查案件
你定吖, 佢地會吾會調查吾知; 你就一定俾國安查咗先

問題係當初設計個時有冇預到大屏幕會升降旋轉

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2022-8-26 09:09 發表

吊重野係力學,關機電咩事
電梯都係吊重野, 咁關唔關機電事

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2022-8-26 00:01 發表
蓄意謀殺,證據確鑿!

港共政權,沒有任何檢查,就通過批核,
就係第二號殺人兇手
殺人兇手?
宜家死左人咩?
嗱,掟磚掟死人就殺人兇手,空手。

引用:
原帖由 冬眠自我的師兄 於 2022-8-25 19:21 發表
機電工程處簽名批,都有問題,真係望下就簽
其實你想講唔關你老闆事大家都知嫁喇,你老闆緊係無錯,有錢要黎出文宣好過攪安全

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]