• 瀏覽: 7,916
  • 回覆: 27
+3
https://youtu.be/d7DqaU70-d0

1450:我要打巷戰!

最重要便宜皮實,一發不夠就來多一百發“ψ(`∇´)ψ

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-8-15 22:46 發表
1450:我要打巷戰!
一人帶六彈, 咁一萬人就六萬彈, 命中率應該高過那個210率脹軍

打輕型裝甲車,甚至乎直升機都得。

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-8-16 00:42 發表
打輕型裝甲車,甚至乎直升機都得。
對付隱藏建築物內的追擊手更好.

一人6枝, 連發射器成30KG, 軍人體能真利害.

引用:
原帖由 bondinhk 於 2022-8-16 14:13 發表
孭4袋8公斤米嘅重量去跑,好辛苦呀!

用外掛機械骨架

引用:
原帖由 bondinhk 於 2022-8-16 14:13 發表
小意思啦!PLA有源電池動力外骨骼!

附件

20220816_4de8bbef05fe9e2331e134BBOqK5DNLo.jpg(151.29 KB)

20220814_f57b01d4d0abb3dd04e1pU9FC7XA4kQ5.jpg(294 KB)

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-8-16 16:47 發表

孭4袋8公斤米嘅重量去跑,好辛苦呀!
哎,大家係香港過慣大城市生活啦。
你都唔知道大陸咁大。有d地區d人個身體素質係點……
有機會去內蒙古玩玩啦。
佢地個度d人我見過,中學生托煤氣罐上十四樓……
見過佢地牧民去追羊,d羊唔聽話,佢成隻托起,然後擔係自己肩上邊係咁擔返來……

係佢地面前,我覺得我地真系好弱……
我係個度出差,話食羊腿宴……頂,支所謂羊髀,到我腰咁高。然後佢地兩個人,我一個。話今餐食曬佢喔……
然後話飲啤酒啦。拖左三箱過來。話一人一箱啦。個度規矩啊。

佢地個省d人,簡直係超人。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-8-18 01:50 發表

哎,大家係香港過慣大城市生活啦。
你都唔知道大陸咁大。有d地區d人個身體素質係點……
有機會去內蒙古玩玩啦。
佢地個度d人我見過,中學生托煤氣罐上十四樓……
見過佢地牧民去追羊,d羊唔聽話,佢成隻托起,然後擔係自己肩上邊係咁擔返來……

係佢地面前,我覺得我地真系好弱……
我係個度出差,話食羊腿宴……頂,支所謂羊髀,到我腰咁高。然後佢地兩個人,我一個。話今餐食曬佢喔……
然後話飲啤酒啦。拖左 ...
香港人食餃子係食幾多隻,佢哋係問食幾多斤!

以前4位朋友一齊食早餐,4人叫一斤餃子食俾大笑!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]