• 瀏覽: 15,613
  • 回覆: 30
+2
今次軍演,美國同佢班狗真係無出來吠過

引用:
原帖由 behappy1314 於 2022-8-4 18:18 發表
今次軍演,美國同佢班狗真係無出來吠過
G7一齊指責喎, 巴士的報冇通知你?
https://www.ndtv.com/world-news/ ... s-in-taiwan-3222501

不過人地一邊指責一邊笑, 又晤敢包圍, 射導彈射到幾千里外...真係7到笑

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 18:33 發表

https://www.ndtv.com/world-news/g7-nations-slam-china-over-aggressive-military-drills-in-taiwan-3222501

不過人地一邊指責一邊笑, 又晤敢包圍, 射導彈射到幾千里外...真係7到笑
已報國安等捉你隻小強

下一個?!🤪🤪🤪

都八十幾啦!安倍係下面等緊老西殼。

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 18:33 發表

https://www.ndtv.com/world-news/g7-nations-slam-china-over-aggressive-military-drills-in-taiwan-3222501

死剩一個?去晒英國乞米咩?

引用:

指責?人地真槍實彈。

西方晤係用把口還擊下?戰艦又冇飛彈又冇?個老女人又走咗………台灣等死嗎?

引用:

蛙蛙,蛙蛙蛙,蛙蛙蛙蛙

引用:
原帖由 虎榮 於 2022-8-4 21:20 發表

指責?人地真槍實彈。

西方晤係用把口還擊下?戰艦又冇飛彈又冇?個老女人又走咗………台灣等死嗎?
還擊? 人地80歲阿婆一出巡, 解放軍即刻自動收皮.....
阿婆話撐台灣, 然後走X左左......美國係母艦附近連包圍台灣都冇膽
而家只能射台灣幾百里外太平洋D 魚
為堆太平洋炸魚還擊?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 22:02 發表

還擊? 人地80歲阿婆一出巡, 解放軍即刻自動收皮.....
阿婆話撐台灣, 然後走X左左......美國係母艦附近連包圍台灣都冇膽
而家只能射台灣幾百里外太平洋D 魚
為堆太平洋炸魚還擊?
在阿婆及你呢D台獨份子既定義,係【台灣國】被【外國】軍隊包圍播,既然阿婆話撐【台灣國】,咁依家又做左D乜呢?????

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-8-4 22:06 發表

在阿婆及你呢D台獨份子既定義,係【台灣國】被【外國】軍隊包圍播,既然阿婆話撐【台灣國】,咁依家又做左D乜呢?????
阿婆就係走去台灣巡遊原來已經搞到你解放軍縮9埋....
而家又唔敢包圍台灣..只能太平洋射魚發洩...
佩太后晤通連落台階都要拆埋你, 連炸魚都晤比你食

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 22:21 發表

阿婆就係走去台灣巡遊原來已經搞到你解放軍縮9埋....
而家又唔敢包圍台灣..只能太平洋射魚發洩...
佩太后晤通連落台階都要拆埋你, 連炸魚都晤比你食
圍住台灣省七個地方,咁都仲未算包圍嗎???欽敬,欽敬。
不過,唔緊要,你話冇包圍嗎冇包圍o羅
你都幾陰毒,唔射魚,唔通你想射台灣省人呀。
中國人不打中國人(包括中國台灣人),當然,【台灣國人】例外。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2022-8-4 21:33 發表

蛙蛙,蛙蛙蛙,蛙蛙蛙蛙
🐸🐸🐸哈哈哈!🤭

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-8-4 22:23 發表

圍住台灣省七個地方,咁都仲未算包圍嗎???欽敬,欽敬。
不過,唔緊要,你話冇包圍嗎冇包圍o羅
你都幾陰毒,唔射魚,唔通你想射台灣省人呀。
中國人不打中國人(包括中國台灣人),當然,【台灣國人】例外。
聽台灣幾萬裏海, 有幾隻船停係度枓涼咁包圍, 其他船如常進出, 仲以為會阻擋進出餓死D 台灣人添, 解放軍包呢包圍仲厲害
你不如話大把漁船係台灣周圍, 晤只幾隻咁多, D 漁船包圍住台灣

有好多魚係台灣附近, D魚"包圍"得仲勁

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 22:36 發表

聽台灣幾萬裏海, 有幾隻船停係度枓涼咁包圍, 其他船如常進出, 仲以為會阻擋進出餓死D 台灣人添, 解放軍包呢包圍仲厲害
你不如話大把漁船係台灣周圍, 晤只幾隻咁多, D 漁船包圍住台灣

有好多魚係台灣附近, D魚"包圍"得仲勁 ...
哦,冇問題,台灣省人一切如常,
覺得冇包圍台灣省就可以,咁嗎幾好o羅。
咁都啱既,自己國家的軍隊,有冇好驚呢???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]