• 瀏覽: 62,511
  • 回覆: 457
+7
引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助 ...
中方點回應都知.. : "搵返你主人幫你啦!!!"

你投降咪得

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-4 11:33 發表

司機唔係要影封面咩
有時間理呢d
影封面? 講乜?

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-8-4 10:56 發表
想結束打仗
應該搵普京
唔係搵習總
佢想叫習總唔好郁灣灣,癈事分薄老尾軍援。

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 11:32 發表

當然啦,要打都係最好用台灣人民選票打走民進黨,人心歸順統一大業
是但你啦.....
睇你d留言, 都係d普通料......

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 K2020 於 2022-8-4 11:07 發表
司機係唔係唔睇新聞架?呢個時候仲敢搵中國幫手?信唔信中國打埋一份,不過係打7你(講笑)😂
抗烏援俄....

唔駛諗啦,你直接投降就是最快的解決方法

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:54 發表
烏克蘭總統澤連斯基受訪時指,正尋求與中國領導人直接對話,希望對方協助結束俄烏戰事。澤連斯基在一份周四(4日)刊出的專訪表

司機呢個時間搵中國求助 ...
佢係咪搵錯對象啊, 搵俄羅斯同中國都唔啱, 應該問吓主子尾國繼唔繼續玩 同 幾時有專機到

想結束俄烏戰事,直接搵普京

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-8-4 11:35 發表

影封面? 講乜?
https://tw.news.yahoo.com/戰爭氛圍照連發-烏克蘭總統夫婦登vogue封面惹議-071756605.html

現在不只烏克蘭東部,俄羅斯朝多個地區轟炸,連安靜好幾週的首都基輔,一口氣遭到六枚巡弋飛彈攻擊。然而烏克蘭總統澤倫斯基,和第一夫人歐倫娜,卻在這時登上「Vogue」時尚雜誌數位封面,儘管一張張照片傳遞出戰爭下的真實面貌,卻也引發部分人士撻伐,認為戰爭人命關天,兩人的舉措不恰當。

引用:
原帖由 tonybabybobo 於 2022-8-4 10:58 發表
彩你都傻,你只係一個戲子,唔會彩你
x2

佢都唔係第一次咁話,成日話要揾邊個邊個對話,但從無捻過人地唔想同佢對話

美爹咁多支持
還找習大大把鬼咩
一個製造飛機引擎,以前賣給俄羅斯。
一個製船艦大國,曾賣航母給中國。
一個糧食大倉,賣糧食到全世界。
竟然鬼上身,搞到國家成為廢墟。
有冇面目對臣民呢!
下台吧!
來者遠離政治搞屎棍,是生存之道。
國家之福🥰🍻

幸災樂禍就叻,晒L氣

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-8-4 11:34 發表

中方點回應都知.. : "搵返你主人幫你啦!!!"
敗燈話: 幫緊你!! 幫緊你!! (投胎)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]