• 瀏覽: 49,768
  • 回覆: 828
  • 追帖: 1
+39
引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-7-4 10:30 發表

你唔敢面對國家內的問題?你只懂東拉西扯別國的問題?

我想問你,別的國家內的問題,與你我何干?莫非你或你親友是該些案件受害人?

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 10:26 發表

縱容黑警,黑社會既人咪最仆街囉,睇吓老廉可守幾年,遲早你哋會受番晒,到時就真係柒囉!
而家國安法同警察令香港回復和平穩定,已經享受緊...

黃人黑暴而家就受緊自己7帶來既結果...

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 10:43 發表

大佬,衝block,對香港警察都唔係小事啦!
放心!在你心中,在「美國」除地扔垃圾都唔系小事,都該殺,在「香港」用刀割警喉,火燒活人,當街私了縱火,磚頭殺人都是小事!

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2022-7-4 10:59 發表

放心!在你心中,在「美國」除地扔垃圾都唔系小事,都該殺,在「香港」用刀割警喉,火燒活人,當街私縱火,磚頭殺人都是小事!
人哋就食得咸魚抵得渴,
人哋係准合法擁槍(槍管法案支持度都唔堅定)。

香港無食咸魚都要抵渴?

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-7-4 10:55 發表

而家國安法同警察令香港回復和平穩定,已經享受緊...

黃人黑暴而家就受緊自己7帶來既結果...
哈哈哈,無錯,香港巳黑社會化,各黑警已享受緊!

你睇廉記呀一同警務處啊一去擦鞋宴幾咁享受就知啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 freeyauchan 於 2022-7-4 09:48 發表

北京人  河北人  係族群內  居住地區分別!  在同一國家內的居住地區稱為! 因為有公識同定義!  而香港人被一班白痴港毒定為香港民族 !  所以出現灰色區域!  以地區分割成獨立民族   明未白痴!   台灣都係用呢招   台灣人不等同中國人!
香港人話香港加油就是「港毒/獨」?
一班白痴港毒可將香港人定為獨立民族?

你既説法真係好可悲好可憐!

引用:
原帖由 oyear 於 2022-7-3 21:46 發表

明明就係由2003年開始反中,08年後用粗口鬧內地人
又鬧愛國既人係小粉紅,然後又反對將犯人卜送交中國。全世界有邊個主權國家可以對住個城市甘屈辱

你唔先反中,內地人又點以眼還眼
中港矛盾問題.

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 10:53 發表

你唔敢面對國家內的問題?你只懂東拉西扯別國的問題?

我想問你,別的國家內的問題,與你我何干?莫非你或你親友是該些案件受害人?
因為外國所謂既國際標準,經常比你地搬出黎講,又話外國點點點好,香港又點點點唔好羅,我都係跟你地學習!要講香港就返黎講,咪係外國打飛J!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 10:43 發表

大佬,衝block,對香港警察都唔係小事啦!
衝block就可以開槍,自稱撥開支槍就唔可以開槍?試下去外國撥下啦!未埋去已經變蜜蜂竇

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2022-7-4 09:43 發表

所以你哋呢d吾用腦架人  咪比人老點羅!  咩叫中國香港人?定義係咩?表達背景又係咩?   人種  地區?   正確係  漢族 華裔中國人  地區言系  居民地區!  香港居民!   香港人定義又係咩?  地區語言係 粵語 客家 蠻南 南亞語系?  如果連基本定義都冇者係任鳩你up!  
所以咪話你哋玻璃心囉

一聽到香港人話係香港人,無提及中國人等字眼時,你哋就已鑽入牛角尖…係度諗緊我哋係咪唔認自己係中國人;跟著就先打八十大板,以正視聽囉!

呢個巳經唔係用唔用腦既問題,呢個係有腦同無腦既分別!

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-7-4 11:13 發表

因為外國所謂既國際標準,經常比你地搬出黎講,又話外國點點點好,香港又點點點唔好羅,我都係跟你地學習!要講香港就返黎講,咪係外國打飛J!
你有無病,人哋講還人哋講;我從來不會用東拉西扯來掩蓋原 post的話題的。

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 11:03 發表

哈哈哈,無錯,香港巳黑社會化,各黑警已享受緊!

你睇廉記呀一同警務處啊一去擦鞋宴幾咁享受就知啦!
哈哈哈,黑暴收晒皮,一哥同市民都有安樂茶飯食,正常愛國港人都享受緊...

係得d黃人黑暴食得唔安樂...

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 11:24 發表

你有無病,人哋講還人哋講;我從來不會用東拉西扯來掩蓋原 post的話題的。
本身講緊香港加油應唔應該係禁語,我覆個位仁兄佢就講緊:縱容黑警,黑社會……你要出聲就先話左佢先啦!岩聽就照聽?唔岩聽就唔比人講?你算把啦!原來講縱容黑警離題條x頭就係你…難怪講咩都唔離題啦!叻叻呀!

引用:
原帖由 後天平平達人 於 2022-7-3 19:42 發表
冇辦法,改用第二句!被人騎劫咗
我撐學友,我覺得唔應該俾黑暴騎劫,反而我覺得我哋正常人應該經常要講呢4個字,令到黑暴覺得叫4個字唔係佢哋專有,這樣佢哋自然唔會再講!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]