• 瀏覽: 24,250
  • 回覆: 125
+7
Stand with Russia

最後得一個結果,烏龜亡國,全數收歸俄羅斯統治,歐美要接收千萬計難民,係佢地本土興起烏國黑幫,日夜同俄黑幫係紐約同倫敦街頭駁火😂

引用:
原帖由 風起雲湧浪 於 2022-7-3 11:08 發表

俄國都可以提方案
北約退回蘇聯解體時狀況

第二方案
北約解散
呢兩個真係有啲機喎

只要俄羅斯加把勁
歐洲諸國工業大崩潰,人民無能源過冬
提出解散北約唔係無得傾,起碼退回去部份地方唔係無可能

第四種
瓜分烏克蘭

俄國戰略目標必然係收番烏東南部,將污黑爛變成內陸國,去工業軍事化,永遠再唔能夠威脅到俄國,軍事行動第二階段就快完成收復頓巴斯地區之後第三階段就會向敖薩德進兵

烏將滅亡。

①勾尾放手,俾烏雞投降,以後低調,但自生自減
②烏雞被分割丶消失,大熊要東,勾美要西
③大熊戰勝,全面接管烏雞,司機逃亡或被殺

引用:
原帖由 Versailles 於 2022-7-3 11:25 發表
呢個中囯老朋友 愈老愈胡里胡塗
他是站在美國利益提方案
並非胡塗

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 08:39 發表
我估最終的結局係類似南北韓狀態
第二次世界大戰至今,只有德國人和 有智慧聯合起一個國家而越南人則用血去統一。其他國家, 一直被美/蘇俄)支佩為東西/南北分治。其實美國係想張中國分為長江分治。奈何佢低估了中國的民族性。
只要美俄私底傾掂利益關係,烏克蘭又有什麼話語權呢?

北極熊國土增加了,已經在發護照。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-7-3 08:51 發表
等到烏民醒覺把司鷄烏奸拉下馬就會係收場日子
將烏人趕去北約

引用:
原帖由 Versailles 於 2022-7-3 11:25 發表
呢個中囯老朋友 愈老愈胡里胡塗
稱他是“中國老朋友”只是外交辭令,不用認真。
基老是專業游説客,他是代表美國最大利益。

俄羅斯一定用核彈

任何地區都要平衡,那個獨大都對世界冇好處,美國完美示範了。歐佬柒下柒下上左當!日,台,韓懵下懵下做左狗!

引用:
原帖由 -碌柚 於 2022-7-3 12:24 發表
第四種
瓜分烏克蘭
波蘭分烏西,烏東獨立,或者合併入俄羅斯?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]