• 瀏覽: 105,305
  • 回覆: 978
+45
引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 08:10 發表
睇網上話,當年美國登月既一切資料同設計圖完全唔見哂,唔知真定假呢

真的,話俾搞衛生阿姨唔覺意當垃圾掉曬

改咩名好?嫦娥省?

引用:
原帖由 lpj88 於 2022-7-3 07:24 發表
自己衰格, 就以為人地都系咁衰格.
以己度人

引用:
原帖由 montejo 於 2022-7-3 08:22 發表

只要想想,架太空船點樣裝一台五十幾年前嘅電腦?
最好笑既係,太空人係月球既活動畫面居然可以咁清晰,真係荒謬到絕頂,唔好話五十幾年前科技冇可能做到,就算以現今的科技技術都未必做得到

大陸移民上月球咁又點

nasa年年都係用呢D恐嚇來cap水,遲D佢仲會話大陸會係太空搞軍事基地添,仲會喺月球製造高達直接進攻地球呀

咁驚可以話50年前已經係美國領土🤣🤣

引用:
原帖由 mlz 於 2022-7-3 08:23 發表
乜當年登月係假架?
連一半美國人都認為係假,你唔係當真下

引用:
原帖由 cb600 於 2022-7-3 07:49 發表
nasa想r多d budget,中國威脅論近期最啱用
好,一於拉美國玩太空競賽,拖死佢

月球係中國嘅,耶穌出世前,嫦娥已經移居月球。

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-7-3 07:49 發表
50年前登月根本天荒夜談,當時專家計算過成功率得0.00027%,咁低成功率尾國居然敢玩直播!你都知乜事啦!

當年仲6次登月,次次成功!
月球距離地球38萬km, 根本無可能有實時直播, NASA地面控制室問一句, 太空人即時回覆一句

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 07:18 發表
(星島日報報道)美國太空總署(NASA)署長尼爾森接受德國媒體訪問時表達了對中國太空計畫的擔憂,認為中國可能登月,並宣布月球是中國領土。

美國一九六九年就已經登月,並在月球上插上國旗;而太空總署去年啟動「阿提米絲計畫」,預計最快二○二五年重返月球。該計畫是前總統特朗普掌政時發起,原本目標是二○二四年前將人類再次送上月球表面。

二○○四年一月,中國國務院批准月球探測,並命名為「嫦娥工程」。二 ...
遲啲會話中國想控制成個銀河系,No me

不如話美國被中國佔領。

老尾班儍佬真係病到上晒腦!

老尾真傻唔係扮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]