• 瀏覽: 5,904
  • 回覆: 84
+5
引用:
原帖由 WitGame 於 2022-5-14 17:09 發表

預言2023年武統台灣,邊得閒搞乜比賽!
唔好成日好似想打仗咁啦🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-15 14:18 發表

中國球迷場場贏大錢!易過食菜🤭
買國家隊輸仲有人肯受?🤷🏼‍♂️落場嗰班就賺大錢🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-15 14:25 發表

老實講~睇佢出腳姿勢,應該學過吓踢波🤭
如果佢落場就好🤷🏼‍♂️一定可以帶起成隊國家隊🤷🏼‍♂️其實國足本身並唔係差🤷🏼‍♂️係欠缺咗個重心壓得場嘅靈魂人物🤷🏼‍♂️習總禦駕親徵肯定冇人敢出古惑🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 gofreego 於 2022-5-14 18:32 發表
西方權威醫學雜誌「自然期刊」推算,若中國放任共存會死150萬人,美國用人命證明左醫療系統崩潰會死幾多人,香港咁細都死左9千人,而家抗疫冇咩人死,就覺得人命唔值錢?!
以美國人口3億人死亡100百比率算,如中國跟學美國躺平共存,將會死亡400百人以上。
這個絕對不能接受!

以美國人口3億幾人死亡100百萬人比率算,如中國跟學美國躺平共存,將會死亡400百萬人以上。
這個絕對不能接受!

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-15 14:26 發表

唔好成日好似想打仗咁啦🤷🏼‍♂️
“中國組委會當前難以對明年的亞洲盃按完全開放模式辦賽作出承諾和安排……”

亞洲足協要求中國不抗疫,開放躺平共存方式搞亞洲盃,但中國要象冬奧一樣閉環式管理,嚴格防疫。中國不會為搞亞洲盃放棄防疫政策,所以拒絕再搞亞洲盃,亞洲足協另找地方舉辦吧。

引用:
原帖由 ppkokki 於 2022-5-14 16:30 發表
係抗疫期間呢啲蝕本亞洲盃不搞也吧明智之選.
亞洲足協要求中國不抗疫,開放躺平,共存方式搞亞洲盃,中國拒絕這個方式。中國要象冬奧一樣閉環式管理,嚴格防疫。
中國不會為搞亞洲盃放棄防疫政策,所以拒絕再搞亞洲盃,亞洲足協另找地方舉辦吧。

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-5-15 16:16 發表

以美國人口3億人死亡100百比率算,如中國跟學美國躺平共存,將會死亡400百人以上。
這個絕對不能接受!
你想講400萬吧,似乎打少左個「萬」字… 

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-5-15 16:30 發表

“中國組委會當前難以對明年的亞洲盃按完全開放模式辦賽作出承諾和安排……”

亞洲足協要求中國不抗疫,開放躺平共存方式搞亞洲盃,但中國要象冬奧一樣閉環式管理,嚴格防疫。中國不會為搞亞洲盃放棄防疫政策,所以拒絕再搞亞洲盃,亞洲足協另找地方舉辦吧。
亞洲足協真係夠老友🤷🏼‍♂️搭條咁靚嘅樓梯俾我哋十幾億人落樓🤷🏼‍♂️認真唔話得🤷🏼‍♂️👍🏼🙇🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-15 17:01 發表

亞洲足協真係夠老友🤷🏼‍♂️搭條咁靚嘅樓梯俾我哋十幾億人落樓🤷🏼‍♂️認真唔話得🤷🏼‍♂️👍🏼🙇🏼‍♂️
你有內應在亞洲足協,收到咁的料“亞洲足協幇手搭樓梯……”,至醒個系你,世情畀你睇透了

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-14 17:02 發表

豬都識踢波 ?🐷
除左終國辛辦細界杯,否則靠實力入圍都好難,就算增加席位都不行

中國足球這么爛根本就不應該主辦亞洲杯,現在放棄主辦挺好

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:50 發表

全球只有中國人有能力清零, 做最好榜樣.
足球其實是西方人較喜歡的運動, 亞洲人不必盲目附和.
足球其實是西方人較喜歡的運動???

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-5-16 08:10 發表

足球其實是西方人較喜歡的運動???
相對來說, 黃絲港人喜歡黑暴運動、眾籌運動多些.

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-16 11:11 發表

相對來說, 黃絲港人喜歡黑暴運動、眾籌運動多些.
你哋呢啲政治撚真係燒壞咗個腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]