• 瀏覽: 5,902
  • 回覆: 84
+5
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 16:55 發表

習主席是足球迷
夢想是中國打進世界盃決賽週
或者中國可主辦世界盃
豬都識踢波 ?🐷

附件

rt6wcKL5mBc7SDATQpeSUA7irNBexqYq_QLUQv0C1EI.jpeg.jpg(163.96 KB)

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:59 發表

英國成日舉辦羽毛球國際賽. 你有膽笑英國嗎?
我睇桌球直播,英國觀眾根本唔會戴口罩!根本係雜種自己玩死啲蟈民🐵

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:59 發表

英國成日舉辦羽毛球國際賽. 你有膽笑英國嗎?
技術第二,球員個人品德本身都垃圾!人工高,踢假波!
中國足協又廢,政治掛帥!唔識波嘅黨委嚟管波。。。

DNA決定一切

支持繼續封國,不要讓病毒跑了

引用:
原帖由 ppkokki 於 2022-5-14 16:46 發表

中國用自己方法抗疫咁都唔得唔通帶著病毒四圍走對世界會更好啲
咁好易上CD西方狂人領袖要求賠償架。

引用:
原帖由 lucky77 於 2022-5-14 16:52 發表
 仲話大國堀起?  番去食樹皮啦..  咁即係出年仲抗緊疫
到2025都重抗緊,中國人命最值錢。

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-14 16:20 發表
亞洲足協今日(14日)公布,中國足協未能主辦2023年亞洲盃決賽周,成為繼杭州亞運後,中國另一個受新冠肺炎疫情而影響的體育大賽。2023亞洲盃決賽

預言2023年武統台灣,邊得閒搞乜比賽!

引用:
原帖由 lucky77 於 2022-5-14 16:52 發表
外國無疫情,中國就無須擔心國民染疫啦。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-5-14 17:07 發表
支持繼續封國,不要讓病毒跑了
難得西毛支持

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 16:40 發表

全球只有中國人還在搞抗疫
其他國家由得D蟻民染疫,無事你好嘢;死咗關國家尻事🤣🤣🤣

引用:
原帖由 uncannyoracle 於 2022-5-14 17:09 發表

到2025都重抗緊,中國人命最值錢。
值錢? 咁又係. 如果唔咁做邊收到你天價冷飯菜汁外賣

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2022-5-14 17:12 發表

其他國家由得D蟻民染疫,無事你好嘢;死咗關國家尻事🤣🤣🤣
只有大劣疫情冇人病死, 只有封城餓死

中國隊唔攪啦!反正都入唔到架啦!

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-14 17:05 發表

技術第二,球員個人品德本身都垃圾!人工高,踢假波!
中國足協又廢,政治掛帥!唔識波嘅黨委嚟管波。。。

DNA決定一切
你邏輯即是說英國人DNA有問題所以羽毛球技術第二.

引用:
睇吓邊個食樹皮先啦,叫你主人千其唔好放寬中國關稅呀,等中國食樹皮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]