• 瀏覽: 4,123
  • 回覆: 52
+10
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 09:40 發表

鄧局長成日都有呼籲㗎啦🤷🏼‍♂️你做乜加個應字落去呀?🤷🏼‍♂️咁會令人以為局長冇做過嘢㗎🤷🏼‍♂️你真係靠害🤷🏼‍♂️😨
係?
不過我唔係靠害, 係唚氣!

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-5-13 09:58 發表

係?
不過我唔係靠害, 係唚氣!
如果局長真係上嚟同大家傾吓偈就好🤷🏼‍♂️如果佢嚟到,你最想同佢講咩呀?🤷🏼‍♂️

背後肯定仲有好多人

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 10:07 發表

如果局長真係上嚟同大家傾吓偈就好🤷🏼‍♂️如果佢嚟到,你最想同佢講咩呀?🤷🏼‍♂️
假資訊對社會的影響

現在有國安法,遲下有廿三條,冇有怕

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-5-13 10:16 發表

假資訊對社會的影響
都係一個好題材🤷🏼‍♂️🤝🏼其實點為之假資訊呢以你嘅理解?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2022-5-13 10:16 發表
現在有國安法,遲下有廿三條,冇有怕
就算有冇呢啲嘢在下都唔怕🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 10:20 發表

都係一個好題材🤷🏼‍♂️🤝🏼其實點為之假資訊呢以你嘅理解?🤷🏼‍♂️
送中事件, 新屋嶺強姦案事件, 爆眼女事件, 盲搶鹽事件, 封城搶物資事件, 打疫苗會死人事件等等.............

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-5-12 08:23 發表

香港警察應該重開政治部,對異見分子可以無需審判直接入獄或者射殺,睇下蠅國佬點解析
另各區開設再教育營,將黃人全部封閉管理三個月,接受愛國愛港教育,考試合格再放出嚟

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-5-12 10:09 發表
2019年,黃勢力當時已經部署妥當,政府內部、執法、聿正、私髮、甚至蠊記都已經由黃人操控,一條龍防線,黑暴犯罪成本甚低(蒙面、踢保、黃棺放人或者輕判),文宣輕易煽動黑暴破壞社會
政府,司法機構,教育局,醫管局,
九成以上都係仇共,香港回歸,
可惜管治團隊從未回歸。

教育界,傳送仇恨中國思想,
醫護,律師,用英制度去批評中國。

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-5-13 10:59 發表

送中事件, 新屋嶺強姦案事件, 爆眼女事件, 盲搶鹽事件, 封城搶物資事件, 打疫苗會死人事件等等.............
咁點做可以有效防止假資訊呢?🤷🏼‍♂️事件嘅真假又係由邊個去定呢?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2022-5-13 11:37 發表

另各區開設再教育營,將黃人全部封閉管理三個月,接受愛國愛港教育,考試合格再放出嚟
點為之係黃人呢?🤷🏼‍♂️藍人又駛唔駛呢?🤷🏼‍♂️入一入去再鞏固吓愛黨愛國嘅精神🤷🏼‍♂️全面提升愛港力🤷🏼‍♂️💪🏼

呢啲所謂後生仔無得救 已成為恐怖分子
支持香港警察

引用:
原帖由 uturn2 於 2022-5-13 09:10 發表

呢個係醫學問題:黑暴後遺症
呢個仲嚴重過長新冠,長新冠主要係無記性+縮J,黃毒上腦會引致腦萎縮,無藥可救

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-5-13 13:36 發表

呢個仲嚴重過長新冠,長新冠主要係無記性+縮J,黃毒上腦會引致腦萎縮,無藥可救
英國有藥
不用擔心
Be英國水

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]