• 瀏覽: 10,506
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
維他奶有曱甴管理層攬炒成功啊!

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-26 03:45 AM 發表
佢自己傻啫
係我國民族主義地方大搞生意
安分守己係香港做咪算囉
上面地頭蟲都收皮 教育界 美團係入骨
維他命利潤大瀉已經係好彩
佢依家咪得返香港市場LAW
維他奶諗住可以食下黃色經濟圈條水

所以得返黃色經濟圈市場,咁咪即收皮LAW
呢鑊真係維他瀨啦

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-26 04:52 AM 發表

你似乎完全無學習中國特色社會主義
在中國是沒有什麼經濟圈
只有由黨既領導的菜圈 做大就會被收割
妳似乎無也閱讀能力,我係講緊香港黃色經濟圈
至於中國特色社會主義你都係小學程度姐
又唔見華為被收割?又唔見農夫山泉被收割?
歐洲罰GOOGLE都罰都痴線啦
美國都將Microsoft拆散啦,之前又罰匯豐罰到傻啦
睇野睇得咁膚淺既咩?

維他奶由細飲到大,屋企一定長備維他檸檬茶之類產品。

但係自從維他奶玩政治遊戲開始我真係一包都唔再買⋯

唔喜歡呢啲做食品嘅公司竟然支持啲黑暴⋯

打人私了,殺死反對自己嘅人,燒大學,拆港鐵,打途人⋯係唔係維他奶支持呢啲嘢先?

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-26 05:12 AM 發表

講開又講
大陸D人叫罷買反而係受支持
香港黑警有人叫罷買就走去拉人
是否同國內對著幹?走個人主義?
香港警察有拉叫罷買既人咩?

為了他而嘔奶,抵死  🤭

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-26 05:41 AM 發表

涉網上籲抵制無綫廣告商 18歲男被捕 警:圖威脅致名譽財產損失

我睇新聞jar
https://www.hk01.com/突發/656891/涉網上籲抵制無綫廣告商-18歲男被捕-警-圖威脅致名譽財產損失
"現有人於網上持續於不同社交平台,包括專頁、頻道、群組發布大量帖文,企圖誣衊一間傳媒機構,另外又以威嚇手段向不同廣告商施壓,意圖脅迫廣告商停止於該傳媒刊登廣告,目的為帶來其名譽及經濟損失,又指有人曾於網上發布煽他人參與非法集結、及煽動暴力,包括意圖煽動他人襲擊該傳媒職員、警員及其家屬。"

首先佢被指誣衊,而維他奶被罷買既原因係事實
另外又以威嚇廣告商施壓,咁我唔知佢點威嚇啦,但罷買維他奶D人淨係罷買無話威嚇幫嚫買既人
最后佢被人拉既原因可能唔止叫人罷賣咁簡單

買唔買是個人既事

黃畜又話爆買?

大瀉95%?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-11-26 08:09 AM 發表
大瀉95%?
黃人購買力極低。

黃畜死哂去邊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]