• 瀏覽: 955,992
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 122
+754
引用:
原帖由 funny12 於 2021-11-25 05:28 PM 發表

非常同意,國家每日幾十單就報,歐洲美國每日幾萬單都唔報!
歐洲7天死2萬人,應該可說人間地獄但在各大媒體真的無報導,如果唔係自己睇這裡師兄姐記都唔會知,更何況普羅大眾,,,

華人女導演趙婷幫日本戰爭洗白

呢啲咪係文化侵略

仲係華人幫曰本人洗白

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25/11/2021 18:38 發表

歐洲7天死2萬人,應該可說人間地獄但在各大媒體真的無報導,如果唔係自己睇這裡師兄姐記都唔會知,更何況普羅大眾,,,
BNOER 直頭係無當一回事

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-25 06:38 PM 發表

大台歐洲新聞係歐盟要制裁新疆官員

引用:
原帖由 ahmei 於 25-11-2021 14:21 發表

新聞片見到一束花啫。
之後會唔會開壇燒衣紙
應該要打齋超渡,做埋破地獄,野豬的命也是命

根本就痴線,本來各有各生活的地方,就喺呢啲所謂大愛,硬要將野豬同人嘅距離拉近,害死野豬。你不殺野豬,野豬因大愛而喪命。

引用:
原帖由 ahmei 於 25-11-2021 14:24 發表

好似有人話覓地收留圈養直至政府有完善方案才放豬歸山咁話喎。
衹收40-50隻,收到幾多竇?剩深灣嗰班都未夠,加上圈養後,更進一步改變生活習性,進一步消減野外生存能力,又喺愛你變成害你的屎橋。

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-11-25 06:51 PM 發表

呢啲咪係文化侵略

仲係華人幫曰本人洗白

尾籍華人,有幾多仲覺得自己是中國人,當然有些像錢學深這樣愛祖國但很多已不當自己係中國人,,我地要記著去入籍時已經宣誓效忠老尾的了

引用:
原帖由 vwvvwwvvvwww 於 2021-11-25 03:43 PM 發表

安心出行 在下月立法會選舉日會被「馮蛙」按停 !

「李慧鯨子」話 ( 暫停 ) 有助提高投票率

安心出行 作為頭等大事的貞節牌坊 可以暫變小事

安心出行 有被尊重過嗎 ?

不被尊重的與廢, 其實沒有分別 !
要咁樣嚟提高投票率,咁因為唔使用安心出行而多咗嘅投票率有乜用?呢條木子惠王京子覺得呢啲票會投俾佢?

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-11-25 06:51 PM 發表

呢啲咪係文化侵略

仲係華人幫曰本人洗白

呢個導演真唔掂!😔

引用:
原帖由 vwvvwwvvvwww 於 2021-11-25 03:43 PM 發表

安心出行 在下月立法會選舉日會被「馮蛙」按停 !

「李慧鯨子」話 ( 暫停 ) 有助提高投票率

安心出行 作為頭等大事的貞節牌坊 可以暫變小事

安心出行 有被尊重過嗎 ?

不被尊重的與廢, 其實沒有分別 !
同意大大所言,防疫乃頭等大事,絶對凌駕乜嘢爛鬼投票率,港官最叻製造⎾豁免⏌條款,開一先例,第時又可以用第二個理由豁免,而家風頭火勢擴大強制使用安心出行,佢反其道而行,我真係懷疑馮驊呢條友係咪黃底

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-11-25 06:59 PM 發表

應該要打齋超渡,做埋破地獄,野豬的命也是命

根本就痴線,本來各有各生活的地方,就喺呢啲所謂大愛,硬要將野豬同人嘅距離拉近,害死野豬。你不殺野豬,野豬因大愛而喪命。
套餐價9999元

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-11-25 07:02 PM 發表

衹收40-50隻,收到幾多竇?剩深灣嗰班都未夠,加上圈養後,更進一步改變生活習性,進一步消減野外生存能力,又喺愛你變成害你的屎橋。
野豬一年生2次,
每次生四五隻,
好快變一百隻,
然後二百隻.............
到時又要找愛協人道毀滅.

引用:
原帖由 RockMe 於 2021-11-25 02:47 PM 發表

同太子站.尚德邨一樣.

咩人做大家心照.
呢d叫偽善,一班hyprocrites 

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-11-25 02:21 PM 發表

新聞片見到一束花啫。
之後會唔會開壇燒衣紙
咁有愛心
建議佢地搬去深山住
全職照顧野生動物😒😒

引用:
原帖由 RockMe 於 25-11-2021 20:57 發表

野豬一年生2次,
每次生四五隻,
好快變一百隻,
然後二百隻.............
到時又要找愛協人道毀滅.
到時就賴政府諗唔到好方法,被迫將野豬人道毀滅,光環自己攞曬,政府就壞事做盡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]