• 瀏覽: 27,835
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:53 AM 發表

人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架
呢條heha都7下7下呀,好搵唔搵搵個翻版譚詠麟來做藉口,仲要話apps可以執相,如果係惡作劇譚伯就唔洗咁認真採取法律行動啦

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 05:20 PM 發表

你呢友到底係真傻定懶叻呢,枉我仲打咁多字,頭先都講得清清楚楚啦,要講疑點個疑點根本就係譚詠麟度,問題係佢點解會比人係酒店房入面影到相呀,你學Q到野咩,字都未識睇
其實你知唔知咩叫水洗都唔清呀?連人帶女捉到應就話啫,依家連條女存唔存在都未知,得張換褲相就叫水洗唔清?
我肯定都水洗唔清啦,我有d換褲相除淨條底環添呀

温拿歌手個個成70歲,保養得好好.

得個背影,話係高進都得

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:36 AM 發表

大陸人點會老屈香港人
你唔愛國?國安又要做野
比起香港人 我一定信大陸人多D
呢件朋友號01好明顯係麟伯嘅忠實粉絲,不斷維護麟伯,95搭8

引用:
原帖由 sylim 於 2021-11-25 05:10 PM 發表

你咁講就唔啱喇 以往其他藝人私生活比人凌遲 你又有冇出聲? 定係加多一腳?
陳冠A?呢個有埋真槍實彈影片睇喎,肯定係事實嚟喎,笑佢仲乜要拍片咁戇鳩姐。

23歲識alan已經係奇,仲要係粉絲,仲要愛到肯上床
應該只係普通叫雞被捉黃腳雞

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2021-11-24 11:32 PM 發表
遲來的春天,不應去愛,無奈卻更加可愛,亦由得它開始又錯多一趟  ........
這陷阱這陷阱偏我遇上

佢哋3狼食女好勁

引用:
原帖由 samwggg1 於 2021-11-24 11:49 PM 發表
Alan好野!果然係男人偶像。
以前我偶像係陳冠希,依家先發現Alan係我心目中嘅真英雄,老而尼堅

引用:
原帖由 jj138 於 2021-11-24 11:53 PM 發表
71歲還可以硬起來咩!
why not,企街班阿蟬都係靠班伯伯生活啫

不愧係聖育強中學校長

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 05:50 PM 發表

呢條heha都7下7下呀,好搵唔搵搵個翻版譚詠麟來做藉口,仲要話apps可以執相,如果係惡作劇譚伯就唔洗咁認真採取法律行動啦
佢地邊識得客觀,因為咸倫係藍蠅撐警代表,除非係搞佢地老婆同女友,唔係乜野理由都講得出口

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 12:02 PM 發表

請唔好再信「有圖有真相」呢樣野啦, 樓上已經講咗爆眼女張相
仲有陳彥霖母親嘅跳樓相, 相可以係假嘅, 亦可以係一個似嘅人著埋同款衫褲,
你估校長有幾多對鞋? 如果你係對比佢身上有粒癦仲好D(但都可以係P圖) 但你對比一對鞋....
如果我有件同陳同佳一樣嘅衫, 我會唔會變咗殺人犯呀?

唔係話一定唔係譚校長, 而係未有足夠證據囉
你算把啦,明眼人睇到張相人同物都知道係同一空間啦,你仲要為講而講

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 05:33 PM 發表

違反合約當然告得, 老屈誹謗都告得㗎, 你見過張合約咩你咁肯定真係有合約?
我只見有人公開道歉啫, 合約有冇明寫明公開道歉就唔告呀?
我咁卑微睇乜合約丫,八卦新聞訪問星爺之麻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]