• 瀏覽: 26,733
  • 回覆: 264
+4
引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-11-25 02:13 PM 發表
以前飲開鈣咩咩,事件後唔再飲佢
me 2

引用:
原帖由 中秋會表姐 於 2021-11-25 02:26 PM 發表
我所有維他飲品,豆腐乜都已經停止購買一段長時間,黃狗必敗💪
之前班黃撚又話罷飲牛奶公司罷食美心罷坐地鐵,結果全部由疫中康復,生意有所回升
依家所有藍人一罷飲維他,即時跌95%....
黃撚好撚燈,難怪上連登
黃撚我求下你up40個號碼出黎買六合彩啦,唔該

黑暴奶

我飲開麥精,呢種味唔知邊隻代替到呢?

引用:
原帖由 dtw 於 2021-11-25 01:51 PM 發表
維他奶公布至9月底止,中期盈利大跌95%,至3280萬元。公司指,由於業績不理想,以及須要優先恢復內地業務表現,因此不派中期息。 上半年度經營溢利亦急挫95%至4200多萬元,受到內地銷售下跌、疫情逐漸受控,政府減少提供有關疫情的補貼;同時恢復去年於疫情下減少的廣告和推廣支出等。 上半年度收入36億...

公司指,雖然面對重大逆境及困難,已展開一項周詳計劃,在繼續推動其他增 ...
股價跌左一半

唔抵可憐!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-25 02:21 PM 發表

黃人永遠累人累物
佢根本係ON鳩
國內長逺利益大過香港
放棄香港都唔會好大問題
依家十字奶又歩奶奶後塵

咁仆街...又要做阿爺生意...
真係精神分裂...
有本事衝出國際啦...

老闆上下都係黃, 股價低都好正常呀. 唔好比佢停, 繼續跌啦.

引用:
原帖由 dtw 於 2021-11-25 01:51 PM 發表
維他奶公布至9月底止,中期盈利大跌95%,至3280萬元。公司指,由於業績不理想,以及須要優先恢復內地業務表現,因此不派中期息。 上半年度經營溢利亦急挫95%至4200多萬元,受到內地銷售下跌、疫情逐漸受控,政府減少提供有關疫情的補貼;同時恢復去年於疫情下減少的廣告和推廣支出等。 上半年度收入36億...

公司指,雖然面對重大逆境及困難,已展開一項周詳計劃,在繼續推動其他增長中市場的同時, ...
請著班曱甴公關吾仆街先至奇怪!盡早大清洗趕走所有曱甴先有機會返身

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-11-25 02:39 PM 發表

佢根本係ON鳩
國內長逺利益大過香港
放棄香港都唔會好大問題
依家十字奶又歩奶奶後塵
十字奶都係黃??

一請黃屍誤終身

引用:

公司指,雖然面對重大逆境及困難,已展開一項周詳計劃,在繼續推動其他增長中市場的同時, ...
好似大樓私有化好過喇
臘徒園同dior都要跪喇
重死不認錯

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-11-25 01:57 PM 發表

公關災難,關公都幫你唔到
公乜嘢關呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]