• 瀏覽: 27,861
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:39 AM 發表

我唔係默認,我大大聲承認我絕對相信你證明到佢係酒店房有除/著過褲。
但你證明唔到人地有食過粉絲咯。“唔夠膽”唔係證據黎架。
爆眼女單野都冇一隻黃畜咁on9話“冇人夠膽屈香港警隊”
將大陸人比喻曱甴台獨港台
你意識形態好有問題
為左令你可以更加正確地愛國
不如留低聯絡丫,我call國安同你傾傾

引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-25 11:42 AM 發表

無咩數據呀,想學嘢你有計試搵返譚詠麟學啦
有埋除褲相都唔算係證據,咁其實彼此都無咩好討論嘅空間。

你認為唔係就唔係,無偷食就無偷食啦。
呢到唔大陸,係香港嘅討論區
信不信可以由大家心中而發。
我只係回應上面有幾位師兄指出肯定係做假,張相唔係佢譚詠麟先生本人,我只係客觀回應如果真係唔喺佢,咁造謠者真係好細心咁樣搵人扮佢,僅只如此。
唔知道閣下仲想搵啲乜嘢理據。。
其實你有權 ...
你證明到佢係酒店房除褲或著褲又點啫? 證明唔到最重要果part "食粉絲"喎, 佢咁多助手職員跟出跟入偷拍一張咁嘅相就作到食粉絲, 正正同爆眼女事件果200萬+1個賤人一9樣囉.
你張相只係證明到呢單野好大機會係爆眼女2.0

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 11:41 AM 發表

但台獨港獨友會囉,1450搞搞震周時發生
ching清醒

嗰條友分明係1450網軍香港分隊嘅人啦

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:43 AM 發表

你意識形態好有問題
比喻? 我話台獨港獨友會搞搞震但大陸人唔會喎, 咁算係比喻呀? 長知識了

吾信係真

先生,其實你每一個回應都係想將譚詠麟先生疑似偷食同埋同少女上去酒店,搵埋一啲政治事件混為一談,將風向拉去藍黃層面上。
其實你自己咪就係無信心嗰個囉,
上面每一位師兄,無論係唔係支持譚詠麟嘅,都尚且理性地堅持去支持或者否定譚詠麟。
係閣下一個處處都搵機會將譚詠麟先生搵女人開房嘅事件同埋黃藍政見混為一談,每一句都希望將人地既話題轉移到黃藍之爭,而不是細心去分析譚詠麟有冇帶女上去開房。(你似乎要堅持佢一定要全身赤裸並且有淫褻嘅過程照片先至相信。)
其實大家真係冇乜討論空間。你呢啲真係藍黃都唔想支持你。

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-11-25 11:43 AM 發表

你意識形態好有問題
舉報埋我喎

兩年幾前蘋果A1頭版全版講明控告我,成為城中熱話,各大論壇包括香討時事版多個主題熱烈談論

上到法庭,我面對對方成班律師都未驚過

結果我完全冇事,對方要付哂所有堂費

過咗年幾後,當日告我嗰班,全部因犯煽動暴行還押候判至今

附件

abbr_b8b01bb1b34a1269e1c98a1a977d7634.png(225.91 KB)

abbr_fec487eb1f717591798297bc6ef430f3.png(100.56 KB)

abbr_bfd9bb3ab4f4f624d6411ecc80c18b39.png(241.48 KB)

食女先係真男人

請唔好再信「有圖有真相」呢樣野啦, 樓上已經講咗爆眼女張相
仲有陳彥霖母親嘅跳樓相, 相可以係假嘅, 亦可以係一個似嘅人著埋同款衫褲,
你估校長有幾多對鞋? 如果你係對比佢身上有粒癦仲好D(但都可以係P圖) 但你對比一對鞋....
如果我有件同陳同佳一樣嘅衫, 我會唔會變咗殺人犯呀?

唔係話一定唔係譚校長, 而係未有足夠證據囉

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-11-25 11:59 發表
1. 一定要閂燈
2. 開大冷氣, 大被冚過頭
3. 除褲除衫都唔好除口罩, 仲要戴帽

或者, 唔好去酒店, 唔怪得而家咁多人係公園, 地鐵玩

引用:
原帖由 redred7 於 2021-11-25 11:50 AM 發表
先生,其實你每一個回應都係想將譚詠麟先生疑似偷食同埋同少女上去酒店,搵埋一啲政治事件混為一談,將風向拉去藍黃層面上。
其實你自己咪就係無信心嗰個囉,
上面每一位師兄,無論係唔係支持譚詠麟嘅,都尚且理性地堅持去支持或者否定譚詠麟。
係閣下一個處處都搵機會將譚詠麟先生搵女人開房嘅事件同埋黃藍政見混為一談,每一句都希望將人地既話題轉移到黃藍之爭,而不是細心去分析譚詠麟有冇帶女上去開房。(你似乎要堅 ...
好吖先生, 唔講D咩黃藍嘞, 反正一提爆眼女就好多人語塞會轉移話題.

"你證明到佢係酒店房除褲或著褲又點啫? 證明唔到最重要果part "食粉絲"喎, 佢咁多助手職員跟出跟入偷拍一張咁嘅相就作到食粉絲"
你先指教下何以一張酒店除/著褲照片就可以證明到佢"食粉絲"呢? 除/著褲一定係食粉絲? 試衫褲唔得嘅? 碰傷捽跌打酒都可能要除/褲架喎!
"除/著褲一定係食粉絲"只係D有心上綱上線嘅人會堅持啫.
而我堅持嘅係 : 目前只有一張酒店除/著褲照片, 絕對不足以證明佢"食粉絲", 你駁我呀!

校長嗰二奶又係粉絲 偷食上位, 仲同佢生埋個仔, 咁呢件可能有樣學樣!
男人嘛, 條女自己送上門, 有機會跟(她)做愛也不把握,罪大惡極
有心無力, 舔下都好

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 12:02 PM 發表

仲有陳彥霖母親嘅跳樓相, 相可以係假嘅, 亦可以係一個似嘅人著埋同款衫褲,
你估校長有幾多對鞋? 如果你係對比佢身上有粒癦仲好D(但都可以係P圖) 但你對比一對鞋....

所謂相連一個女人都冇

即係等同放張聲稱係蔡英文嘅人形背面相,人形背面相相中人除緊鞋,影唔到有其他人,就寫段文老作話蔡英文強暴年青兵一樣咁假

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 12:02 PM 發表

師兄, 更重要係, 依家張圖極其量只係一張除/著褲相, 夾硬砌到話"食粉絲"真係謊謬至極!
"有圖有真相"前提係張相能直接道出真相, 而唔係有一張圖而迂迴地去堆砌一個有心人希望得到嘅"真相".

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]