• 瀏覽: 27,941
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+28
引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:40 AM 發表

點複雜法呀? 師兄作埋落去啦, 反正依家得一張你我都有機會影過嘅背面相你都定到人罪咯
你好唔理智呀
你話人設局又好,佢真係鍾意條女又好,好明顯佢真係有搞過條女啦
人地現在就係要提醒佢,食完野要比錢架

鍾意譚詠麒嘅歌迷都應該有中年以上啦!
而且23歲會鍾意譚校長啲咩歌? 會走急於見自己偶像? 好似唔合乎邏輯!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:46 AM 發表

你好唔理智呀
你話人設局又好,佢真係鍾意條女又好,好明顯佢真係有搞過條女啦
點樣好明顯?係咪真係有條女都未知呀大哥!

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-11-25 00:43 發表
個背景真係好似係佢喎,真係水洗都唔清
就算係個樣似, 你都唔好信到足, 內地有山寨版劉華, 翻版謝霆鋒,
有翻版譚校長有乜咁出奇? 再講係背影添??
仲有好多APPS可以執相, 大媽變美女嘅新聞多到不得了啦
你話以下D相, 邊個係真明星?

附件

50b75f4a.jpg(79.05 KB)

54a0080e.jpg(89.59 KB)

aa7c66e6.jpg(74.3 KB)

233d1bcd.jpg(107.58 KB)

老實講,如果條女自己送上門,男人食左佢都無得怪人。但如果你擺明想屈錢既就報公安算,無謂比呢 d 撚樣威脅。

引用:
原帖由 havefun2014 於 2021-11-25 10:25 AM 發表
我絕對相信係真嘅!
好多人信地球係平嘅添!

引用:
原帖由 pedro45 於 2021-11-25 10:48 AM 發表

點樣好明顯?係咪真係有條女都未知呀大哥!
放料人現在做的行為只有當事人心中有數,仲有點解個個唔搞只搞佢,有好多事情冇可能全部比街外人睇到架

引用:
原帖由 明日的富豪 於 2021-11-25 07:53 AM 發表

佢老婆係骨場做所以識咗
話係開演唱會時,佢老婆係交接既工作人員,所以認識咗喎,佢咁講,我地聽吓咪算囉。基本人地家事,理鬼佢咩!係啲是非精至咁緊張,用放大鏡去睇佢人格。講真,男人有邊個唔咸濕架?你估做和尚?何況做和尚都有狗肉和尚啦。

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 10:49 AM 發表

就算係個樣似, 你都唔好信到足, 內地有山寨版劉華, 翻版謝霆鋒,
有翻版譚校長有乜咁出奇? 再講係背影添??
仲有好多APPS可以執相, 大媽變美女嘅新聞多到不得了啦
你話以下D相, 邊個係真明星?
人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:46 AM 發表

你好唔理智呀
我不知幾理智, 有心害人根本就唔使理據, 求其搵個人9up一句然後成班起鬨附和老作就害到人架啦. 只要賤人數目夠多就點作都得.
屈你射盲人隻眼都仲得呀, 係咪先? 兩年前試過啦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-25 10:53 發表

人地連衣服同鞋都做晒比較係一樣架
你唔係天真到以為件衫全球得一件掛?
我貼咗D相出嚟, 有人要扮劉華嘅, 連衣著都扮埋架
其實佢會唔會比老翻食咗自己都唔知架?

引用:
原帖由 朋友號01 於 2021-11-25 10:58 AM 發表

我不知幾理智, 有心害人根本就唔使理據, 求其搵個人9up一句然後成班起鬨附和老作就害到人架啦. 只要賤人數目夠多就點作都得.
屈你射盲人隻眼都仲得呀, 係咪先? 兩年前試過啦

你睇下呢張相就知道啦,有邊個可以係佢背後咁影到佢,仲要係著褲喎

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-11-25 08:41 AM 發表

醜陋的大陸文化。
還要去大灣區發展?
香港就無發生?關小姐攪到要去醫院,攞番2個高爾夫球出嚟,乜咁快就唔記得嗱。

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-25 11:00 AM 發表

你唔係天真到以為件衫全球得一件掛?
我貼咗D相出嚟, 有人要扮劉華嘅, 連衣著都扮埋架
其實佢會唔會比老翻食咗自己都唔知架?
你咪傻啦,人地貼相出來比晒對比大家自己睇啦,邊有咁多老翻

支持譚伯採取法律行動(吳亦凡坐監前都有相同既聲明)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]