• 瀏覽: 956,368
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 122
+754
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-11-21 10:05 PM 發表

袁怪獸話溝針冇問題喎😒😒😒
https://hk.news.yahoo.com/袁國勇指溝針試驗無問題-倡長者等免疫反應差第3針選復必泰-080842425.html
鴨咀獸溝針後,如果不舒服就是科興問題,如果效果好,是佢鴨嘴獸以身試藥的功勞,如果無分別,就是溝科興無意義。
正所謂公佢贏,字人地輸,圍骰就歸佢做莊贏。
講起第三針,科興第三針的接種點好似不多。雖然接種點不多,但預約好似唔多滿。上午預約下午已可以打了。

引用:
原帖由 owan12345678 於 2021-11-22 09:15 AM 發表

呢條百佳,去做慈善,不知會害幾多人
一個醫學院院長,憑咩履歷獲聘?憑有權貴撐腰?

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-11-22 09:12 AM 發表
經過今次疫情,傳染病呢個遊戲唔係咁易玩,成個地球無乜地方可以獨善其身。

引用:
原帖由 geometric 於 2021-11-22 09:21 AM 發表

鴨咀獸溝針後,如果不舒服就是科興問題,如果效果好,是佢鴨嘴獸以身試藥的功勞,如果無分別,就是溝科興無意義。
正所謂公佢贏,字人地輸,圍骰就歸佢做莊贏。
講起第三針,科興第三針的接種點好似不多。雖然接種點不多,但預約好似唔多滿。上午預約下午已可以打了。
點會唔多預約點, 去搵個信得過嘅醫生門診都打得啦

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-11-21 11:13 PM 發表

無事的,感冒嚟的,死又死老弱殘兵怕咩呀,繼續無口罩派對,繼續吸毒合法化,繼續多性共享,簡直人生更精彩
本周係thanks giving day.  學校又放假一星期.  今次仆街了.

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-11-22 10:57 AM 發表

本周係thanks giving day.  學校又放假一星期.  今次仆街了.
識睇梗係睇黑色星期五零元購

引用:
原帖由 dustin 於 2021-11-22 10:17 AM 發表

一個醫學院院長,憑咩履歷獲聘?憑有權貴撐腰?
背後利益關係,我係唔會知

醫學院院長係香港傳統專業架構導下,地位其實相當高。

如同政府抗疫邀請專家就係一個例子。

澳門基本上剩番國內旅客

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-11-22 11:02 AM 發表

識睇梗係睇黑色星期五零元購
free shopping start now

附件

a.JPG(17.6 KB)

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021-11-22 01:26 AM 發表

西方「極樂」世界。
所謂嘅宗教,從來只是用作洗腦的工具,打著宗教旗號方便作滲透,內裡要幾醜陋有幾醜陋

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-11-22 01:19 PM 發表
澳門基本上剩番國內旅客
其實無咩國家係現時歡迎外國遊客。

而港澳作為中國的一個行政區,因可統一防疫措施,所以容許國民有序流動。

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-11-22 01:37 PM 發表

所謂嘅宗教,從來只是用作洗腦的工具,打著宗教旗號方便作滲透,內裡要幾醜陋有幾醜陋
神愛世人,所以派神職人員黎插你。
神愛世人,所以教會插埋你下一代。
神愛世人,叫你捐錢再用你既錢去接濟返你。
神愛世人,你唔比神職人員插即係唔接受神既愛。

性交轉運唔係亞洲人獨有的迷信

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021-11-22 01:05 AM 發表

網友好精僻的解釋:雖然我每天晚上都在fxxk別的女人,但我心裡愛的是老婆你,我愛我們這個家。
要 copy 留底,叫5蚊雲吞麵睇吓

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-11-22 10:57 AM 發表

美國嘅同學仔可以約埋一齊去各百貨公司搶禮物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]