• 瀏覽: 11,320
  • 回覆: 24
分析原因是無力對抗殲 20是主因
https://youtu.be/JoTs5feagRI進入香討影片區

由1800架減少700架。

1100架 F35 都誇張啦!

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-10-27 03:54 PM 發表
全世界部署就唔多了,美國有11-2艘航母,每只40架都480架啦,仲有兩棲攻擊艦每只十幾廿架,又百零架,空軍4,5百架,海軍陸戰隊又100架。唔夠分

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-10-27 03:54 PM 發表
冇用的,這隻是4.6代戰機根本就打唔低5代戰機

當年係儍普為面子,係倉底佢出黎柒之嘛

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-10-27 05:05 PM 發表

全世界部署就唔多了,美國有11-2艘航母,每只40架都480架啦,仲有兩棲攻擊艦每只十幾廿架,又百零架,空軍4,5百架,海軍陸戰隊又100架。唔夠分
最敝,美的尼米茲級又開始臣臣地,美國都唔知幾想換走晒佢做福特級

海上棺材來的

引用:
原帖由 Henry1268 於 2021-10-27 12:58 PM 發表
分析原因是無力對抗殲 20是主因
https://youtu.be/JoTs5feagRI
有新機種?

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-10-27 05:40 PM 發表

有新機種?
j20換了渦煽20,f35要急等換xa100來翻身

但換到都死,根本f35個body又捱唔到咁高速引擎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 06:43 PM 發表

j20換了渦煽20,f35要急等換xa100來翻身

但換到都死,根本f35個body又捱唔到咁高速引擎
J20 換 渦扇20 ?

渦扇15 呀!

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-10-27 05:40 PM 發表

有新機種?
等緊6代機

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-10-27 08:15 PM 發表

J20 換 渦扇20 ?

渦扇15 呀!
係,ws15

大家對軍事都好熟悉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]