• 瀏覽: 64,927
  • 回覆: 479
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 12345六 於 2021-9-26 03:08 PM 發表
冇認罪點會放你走
你嘰智慧真係高人一等

引用:
原帖由 laiking888 於 2021-9-26 03:16 PM 發表
提供國家秘密犯罪,刺探國家秘密和情報, 孟晚舟個老太婆影衰中國大陸同胞
小朋友,咪以為係網上世上亂說話就唔使負責任,你不如搵個律師問下你這些言論要負上咩刑事責任,如果有人追究的話,你100%衰硬!

引用:
原帖由 寒冬粗俗的主席 於 2021-9-26 03:04 PM 發表

最可惜嘅係香港匯豐比哂料,法庭拒收。
有冇人知道點解法庭拒收?

引用:
原帖由 lvmin63312823 於 2021-9-26 03:29 PM 發表

美國到現在為止還沒有起訴,都沒起訴,怎么認罪?認什么罪?最基本的先後順序你不會不懂吧。
睇怕連引渡都過唔到關,又搵唔到著數,所以要急急腳放人

沒有強大的祖國,孟小姐今天不可能自由!

成與敗的分別!

附件

JccIHWkExw8K6AepM7MkD5wAtXGrIzLtr-N5nq_jeZ4.jpg(64.87 KB)

0927-00180-021p4.jpg(47.88 KB)

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-26 11:02 PM 發表

分別係美國要用億去計。
國債咁勁,幾多億都搞唔掂

引用:
原帖由 66infinity 於 2021-9-27 08:14 AM 發表
成與敗的分別!
你拉一個,我拉返夠兩個🤪

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-9-26 04:28 PM 發表

說話?你睇吓份協議講乜先啦,孟晚舟簽名認哂當中所列事實。
美國告嘅係隱瞞及欺騙銀行,而家承認嘅係所提供資料有可能誤導銀行。你認為係一樣咪一樣囉!

另外,簽嘅係延後起訴協議,唔係認罪協議。

協議條件可能係孟不能供開協議內容, 美帝鍾意點吹就點吹. 

引用:
原帖由 leslielo 於 2021-9-27 08:41 AM 發表

美國告嘅係隱瞞及欺騙銀行,而家承認嘅係所提供資料有可能誤導銀行。你認為係一樣咪一樣囉!

另外,簽嘅係延後起訴協議,唔係認罪協議。
唔好為難佢啦,嗰份野佢都係明啲唔明啲。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-9-26 10:03 PM 發表

捉左好多以為自己係人嘅美🐶啦。

過緊精彩人生嗰D呀!
你以為自己係人?哈哈。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-9-26 10:10 PM 發表

老美傳媒,政府部門講野你信到十足?  之前夠實牙實齒話無人機喺阿富汗炸死嘅係恐怖分子主腦,又話乜第二次爆炸證明架車係裝滿炸藥準備恐襲,結果
即係你都覺得係炸錯,當年炸強國大使館係咪炸錯?

係預知判決對結果前搵下台階啦

引用:
原帖由 ginppl 於 2021-9-26 11:36 PM 發表

那個制裁2016已取消, 美國2018 自己退出核協議, 單方制裁, 然後就是孟晚舟2018年12月被挾
怎樣欺騙國際金融機構? 同滙豐高層食飯, 2013個ppt已經講2009-2012和伊朗有生意來往.

這是反中二百萬跟美國,日講夜講的rule-based吧.
有咩問題呢?
個制裁當時仲有效
個制裁中國有份通過
而且孟嘅問題唔係同制裁有直接關係
而係孟向國際金融機構向提供明知係錯誤嘅資料想呃錢/服務

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]