• 瀏覽: 844,175
  • 回覆: 7,396
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-9-25 04:00 PM 發表

之前有條黃色8婆仲喺度懶關心咁同我講,扛打左科興去唔到外國喎好慘啊。我同佢講,外國有本事唔好承認囉,我咪邊度都唔去,淨係返大陸,無問題架喎!激死佢😏
我相信而家老美承認中國疫苗,更加激死佢🤣
稍為用個腦諗下都知無可能唔認啦~唔認無左中國人去旅遊買嘢班死白鬼肯眼白白唔賺錢咩,黃屎即係黃屎,無腦到一個點,仲以為自己好很醒

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 03:35 PM 發表
32年的反動組織,正式壽終正寢

當年有份遊行及去跑馬地馬場的我,今天好支持佢哋快啲摺埋

[頭條日報] 支聯會舉行特別會員大會 大比數通過解散議案

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239180
支持摺埋,但記得局長說摺左唔係代表不用付刑責的
當年帶著學弟學妹去維園去新華社,投個票比民屎派和魚老尾的我,終於睇清楚班趴街所有惡行,罄竹難書呀

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-25 14:35 發表

長公主機上發的文睇到我眼濕濕,無國哪有家,這句祝願祖國母親生日快樂
今早睇到新聞報道知道佢獲釋即刻眼濕濕好開心又好感動
一千多日被軟禁在萬里之外嘅異國, 當中艱辛難以筆墨形容,可幸有強大的祖國,這一切已成過去⋯

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021/9/25 16:10 發表
嘩, 我第一次俾人禁止引用留言喎!

其實怕乜野啫, 我只係想講句: "我對你嘅失望表示失望"之嘛

無視高人啦,我自從劍擊會個共字,都無理佢

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-9-25 04:34 PM 發表

無視高人啦,我自從劍擊會個共字,都無理佢
唔得架, 要拉黑佢我一早就拉黑左啦! 我唔會無視佢, 如果唔係就中正佢下懷, 因為佢就係想我地呢D會企出黎反駁嘅人都拉黑唔睇佢寫嘅野, 到頭來無論佢寫乜野狗屎垃圾都唔會有反對意見, 令到其他人誤以為佢嘅論點係無可辯駁。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 16:23 發表

支持摺埋,但記得局長說摺左唔係代表不用付刑責的
當年帶著學弟學妹去維園去新華社,投個票比民屎派和魚老尾的我,終於睇清楚班趴街所有惡行,罄竹難書呀
仲有明天黑鴿將會投票自殺,為散黨舖路

利申:我當年投過矮仔達,估唔到佢咁無義氣,叫人衝自己鬆

辛苦比卡超局長,除咗管國安外,防疫都要管埋,可幸政府專家衹有許教授,冇嗰個猿磚家份

[頭條日報] 李家超抵深圳 明率團出席內地與香港疫情防控工作對接會

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239210

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021/9/25 16:41 發表

唔得架, 要拉黑佢我一早就拉黑左啦! 我唔會無視佢, 如果唔係就中正佢下懷, 因為佢就係想我地呢D會企出黎反駁嘅人都拉黑唔睇佢寫嘅野, 到頭來無論佢寫乜野狗屎垃圾都唔會有反對意見, 令到其他人誤以為佢嘅論點係無可辯駁。
敢,學你嗰句,交俾其它師兄對馮仁駁喇,。
劍擊會個共字佢已拉黑我

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 04:45 PM 發表
辛苦比卡超局長,除咗管國安外,防疫都要管埋,可幸政府專家衹有許教授,冇嗰個猿磚家份

[頭條日報] 李家超抵深圳 明率團出席內地與香港疫情防控工作對接會

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2239210
佢管防疫係好事, 應該可以好快就手起刀落, 邊個阻頭阻勢就踢走佢

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 25-9-2021 17:02 發表

佢管防疫係好事, 應該可以好快就手起刀落, 邊個阻頭阻勢就踢走佢
正是我心所想,要通關,必需同內地防疫接軌,要嘅喺用咩方法可以做到嘅官,而唔喺因為有咩難題,所以做唔到嘅官。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 01:58 PM 發表

杜魯多大選成功連任後就即刻放人...
放人的決定權根本不在加拿大手裏,一條狗話不事。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-9-25 01:59 PM 發表

杜友多人質換間諜哩個污點搣唔甩!
交換人質這一項定有加拿大份,可能將來中央又列出加拿大的罪狀,像數老尾攪香港一樣,到今天仍未有聽到老尾的反駁,是西媒不報還是老尾無得駁?

這世界不再是佢老尾說了算,巴鐵帶隊撐阿爺頂佢老尾

[頭條日報] 巴基斯坦代表65國 聯合國人權理事會上反對干涉中國內政

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2239273

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]