• 瀏覽: 844,093
  • 回覆: 7,396
  • 追帖: 126
+1390
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-9-25 01:34 PM 發表

嘩條尾國魚好樣衰想打鑊佢😏😏
https://m.weibo.cn/status/4685284761405451
呢條美國魚創作靈感是否來自鮟鱇魚(魚肝好好味)

附件

鮟鱇魚.jpg(38.2 KB)

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:09 PM 發表

你醒未呀? 國旗航機是國家領土的延伸, 無緣無故截人哋國旗降機, 是戰爭行為啊!係你先講得出呢啲幼稚嘢。
美國佬癲到可以無緣無故去扣留人,佢地癲起上黎點會唔咁做?

美國佬扣留孟小姐其實都係戰爭行為啦.....

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:12 發表

入地整個AUKUS都無加麻大份,做狗都唔預去一份真係情何以堪呀,兩面不是人真係柒到一個點,,也是個總理老婆確診老尾肺炎,健身教練傳染司機傳染了但自己都係份
說到底,加麻大衹是老尾的契弟,根本談不上什麼盟友

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 01:57 PM 發表

要入左俄國境才算正式自由,美軍戰機隨時可以响俄境前截佢到阿拉斯加...
唔好傻啦,要郁就唔會比長公主上機啦,上左機有咩風吹草動就可開得戰,,老尾敢嗎

引用:
原帖由 小市民0009 於 25-9-2021 14:13 發表

唔該你廢話少講當積下福啦
山草藥,噏得就嗡

老尾點癲,都未至會公然做呢啲戰爭/劫機行為

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-9-25 09:30 AM 發表

你咁講完全係倒轉嚟講(我唔想講係癲倒XX)。

國家為咗一個國民被冤枉可以得到早日釋放,用盡辦法去做,達到目的了,不值得開心?從一開始扣押盂晚舟就是政治操作,中央扣住果兩隻加麻大間碟,亦係政治操作。不如咁講,中央手上嘅外國間碟名單可能有幾百頁紙,幾時攞嚟用,就要評估幾時用得最有價值,這個亦係政治操作!放走兩個濕9間碟,換番一個非常重要企業接班人,條數不是現 ...
當年用十二名尾國戰俘換回一位受政治迫害的錢學琛
不值嗎
很值
人才難得

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-9-25 02:15 PM 發表

唔好傻啦,要郁就唔會比長公主上機啦,上左機有咩風吹草動就可開得戰,,老尾敢嗎
呢件事俾我見到老美係甚麼也不可信....

孟女士事實上響呢件事都學到野,就係一日未回家一日都要低調...
年半前,佢既律師團隊意氣風發話孟小姐走得,跟住響門口作出V字手勢,結果俾美國佬玩上訴就扣留到今日.....
隨後,孟女士更換左律師團隊,並有長期作戰的心理準備下一切低調,甚至審完去機場都只係發個聲明就算....

總之...五眼都係同一屁股出氣......

昨日何志平前局長,今日孟晚舟女士,俾全中國人見到老美點樣去屈人...何前局長無孟女士咁有錢之下結果要坐3年冤枉監....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 25-9-2021 14:15 發表

美國佬癲到可以無緣無故去扣留人,佢地癲起上黎點會唔咁做?

美國佬扣留孟小姐其實都係戰爭行為啦.....
你不如話老尾條氣唔順,會放核彈喇,一了百了喇。

你咁有獨到高見,不適合回我這種普通愚民,唔使再回我喇。

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:09 PM 發表

你醒未呀? 國旗航機是國家領土的延伸, 無緣無故截人哋國旗降機, 是戰爭行為啊!係你先講得出呢啲幼稚嘢。
應該仲係睡夢中
我國包機有咩風吹草動,郁你老尾也合情合法合理

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:15 發表

好好的開心日子,撞上個傻嘅,大煞風景

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:20 PM 發表

你不如話老尾條氣唔順,會放核彈喇,一了百了喇。

你咁有獨到高見,不適合回我這種普通愚民,唔使再回我喇。
你也不必回我,你覺得我亂叉咁up咪算囉....

我都知有好多人拉黑左我...我也不介意...

開舖,別了....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-25 02:20 PM 發表

呢件事俾我見到老美係甚麼也不可信....

孟女士事實上響呢件事都學到野,就係一日未回家一日都要低調...
年半前,佢既律師團隊意氣風發話孟小姐走得,跟住響門口作出V字手勢,結果俾美國佬玩上訴就扣留到今日.....
隨後,孟女士更換左律師團隊,並有長期作戰的心理準備下一切低調,甚至審完去機場都只係發個聲明就算....

總之...五眼都係同一屁股出氣...... ...
唔係呀,現在才清醒老尾唔可信,巴Sir真係朵溫室小花哦
我有個同行疫情關係比老尾客戶騙左成千萬,仲扮收唔到貨差點反過來告我個同行,,下面都這樣趴街老尾仲有信義嗎

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 25-9-2021 14:20 發表

應該仲係睡夢中
我個包機有咩風吹草動,郁你老尾也合情合法合理
我回另外一位C兄,欣賞長公主與祖國並肩作戰的精神,無端端走埋嚟柒。

老尾今天再癲,也未至於亦未有膽量對國家做出戰爭行為

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:22 PM 發表

好好的開心日子,撞上個傻嘅,大煞風景
思考角度精良,所以我地凡夫俗子係體驗唔到這種景界的

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-9-25 02:17 PM 發表

山草藥,噏得就嗡

老尾點癲,都未至會公然做呢啲戰爭/劫機行為
叫老尾用戰機郁「中國政府包機
真係痴狗線
係佢死都要拿番渣沙先會咁噏
老尾就算係白痴、係傻、係癲嘅都唔夠膽喇
個位權威先生簡直係用屎忽諗嘢都不如

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]