• 瀏覽: 19,027
  • 回覆: 67
+7
高到300cm又點,個老豆樣衰格又衰,希望佢自己好自為之啦

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-22 08:20 AM 發表
前美國總統唐納川普(Donald Trump)有個如超模般的女兒伊凡卡(Ivanka Trump),但其實他還有一位小兒子拜倫川普(Barron Trump),也是顏值出眾~

過去他是時常因為出眾的外表,在總統典禮中吸引網友們的各種關注! 4年過去,大家眼中的這位「超萌小正太」一轉眼也已經15歲了,他的身高更飆破200公分! 2016年總統大選時,媒體就常常拍攝到父親川普在演講時,旁邊的小 ...
侵侵豬😍😍😍侵侵個仔真係好高喎200cm😏😏😏

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-22 08:20 AM 發表
前美國總統唐納川普(Donald Trump)有個如超模般的女兒伊凡卡(Ivanka Trump),但其實他還有一位小兒子拜倫川普(Barron Trump),也是顏值出眾~

過去他是時常因為出眾的外表,在總統典禮中吸引網友們的各種關注! 4年過去,大家眼中的這位「超萌小正太」一轉眼也已經15歲了,他的身高更飆破200公分! 2016年總統大選時,媒體就常常拍攝到父親川普在演講時,旁邊的小 ...
會唔會佢老豆係另有其人呢?

分分鐘,個老豆吾系佢

佢老婆同邊個生?

關我哋乜事?

有錢基因好

侵侵驗左DNA未

憂鬱小生

村普係外星人選中解救地球人嘅新人類,亦係覺醒人中最頂尖嘅高端份子。拜金歸西後會由村普再次解救人類並由佢幫助提升地球人圍度。

附件

Screenshot_20210922_095413.jpg(211.67 KB)

我最近才明白,明星,是可以造出來的

沒有貶義,不要攻擊我屁屁

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-9-22 08:47 AM 發表

大女就最正了反而期待她當選美國總統咁樣就算不喜歡美帝但每日都可以在電視見到她的樣貌也是一種補償🙂
好雙乳

附件

B52DC23D-5C0A-4251-B84C-E303F50F6650.png(593.82 KB)

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-22 08:53 AM 發表

講佢個仔
唔係佢條精蟲

So?

聽講個仔唔係特浪普嘅!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]