• 瀏覽: 32,505
  • 回覆: 91
+4
毒果d圖, 值得贊。
好有玉郞 feel。

劃到個女仔好幼稚。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-20 07:00 PM 發表

范冰冰科完水咪唔駛坐監囉
你呢D咪歪曲事實囉....
唔好話大陸....香港只要你補回稅項並繳交罰款一X樣唔使坐.....
你究竟識唔X識㗎.......
再舉過其他例子啦X頭........

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-20 08:23 PM 發表

你呢D咪歪曲事實囉....
唔好話大陸....香港只要你補回稅項並繳交罰款一X樣唔使坐.....
你究竟識唔X識㗎.......
再舉過其他例子啦X頭........
exactly 香港,大陸你又唔講?

九唔搭八玩針對台灣係無意思。

台灣你試下殺個人黎睇,睇下比幾錢可以唔駛坐監?
最後都係睇官判。 瞞稅都有咋騙成份,點解最後賠錢了事?

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-20 11:34 PM 發表

即刻打撚爆你塊面

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-20 11:34 PM 發表

唔夠喉畀多單你睇...7撚懵懵

引用:

一毫子都唔使畀呀七頭...

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-21 01:41 AM 發表

即刻打撚爆你塊面
完全唔理前因後果

都係個句,你去台灣殺個人交抵罰款,大搖大擺返到香港先有說服力。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-21 01:48 AM 發表

完全唔理前因後果

都係個句,你去台灣殺個人交抵罰款,大搖大擺返到香港先有說服力。
我都唔明白....先前同你討論緊呢個內容......
無啦啦你又扯上台灣....九撚唔搭八
你正正經經答咗我問題先啦.....

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-21 01:52 AM 發表

我都唔明白....先前同你討論緊呢個內容......
無啦啦你又扯上台灣....九撚唔搭八
你正正經經答咗我問題先啦.....
呀,講唔掂又拎番之前既post,我咪認一場誤會,我以為你話大陸無少女雞

我咪答左你大陸一樣有比完錢唔駛坐監。
但你講到台灣有錢就咩罪都可以走數,咪大錯特錯。

如果我誤會你意思,無問題,你講就得,台灣當然唔係咁。

引用:
原帖由 dragontigergate 於 2021-9-19 06:01 PM 發表
又係台灣,自民進黨掌權,越來越多這些咸濕案件
黑金奪權後都應該係這樣。

漫畫圖都可以做新聞
毒果繼續惡毒任務, 荼毒呆島中國人。

13歲就咁。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]